O-STA

Dolžniški sklad Madison Realty Capital Debt Fund III LP zbral zaveze v vrednosti 695 milijonov dolarjev, občutno več od načrtovanega

NEW YORK - Madison Realty Capital (MRC), vertikalno integriran sklad za zasebni in nepremičninski kapital, ki se ukvarja z naložbami v nepremičninski in dolžniški kapital na srednje velikih trgih ZDA, je napovedal zaključek zbiranja kapitala za dolžniški sklad Madison Realty Capital Debt Fund III LP, ki je tretji inštrument družbe za naložbe v nepremičninski dolg.

Novico je sporočil prvi mož Madison Realty Capital, Adam Tantleff.

Diskrecijski sklad zasebnega kapitala je zbral skupaj 695 milijonov dolarjev v kapitalskih obvezah, s čimer je občutno presegel prvotno načrtovanih 600 milijonov. Madison Realty Capital je kapital za sklad črpal iz raznolike skupine vlagateljev, v kateri so med drugim javni pokojninski skladi, podjetniški pokojninski skladi, fundacije, družinska podjetja in upravljavci imetja.

"Madison Realty Capital z zadovoljstvom sporoča, da je zaključil z zbiranjem sredstev za svoj tretji sklad in to na ravni, ki je bistveno presegla naš začetni cilj," je povedal Tantleff. "Hvaležni smo za izjemno podporo, ki smo jo tekom tega zbiranja dobili s strani tako novih kot starih vlagateljev. Medtem, ko se sredstva naše družbe približujejo meji treh milijard, še naprej iščemo in izkoriščamo tržne priložnosti, ki obstajajo na manj pokritih srednje velikih trgih v vseh premoženjskih kategorijah. Naša vertikalno integrirana platforma, ki zajema strokovno znanje za dolgove kot tudi za premoženje, nam omogoča izkoriščati posebne priložnosti za posojila, za katere drugi morda nimajo zmožnosti."

Sklad MRC Debt Fund III procesira komercialna nepremičninska posojila, mezzanine posojila in prednostni lastniški kapital ter kupuje slabe hipoteke. S pomočjo obračanja in recikliranja kapitala ima sklad transakcijske zmožnosti za več kot 2,5 milijarde dolarjev. Prejšnji inštrument Madison Realty Capital, dolžniški sklad Sullivan Debt Fund, je bil zagnan leta 2012 in je zbral več kot 350,4 milijona dolarjev v kapitalskih zavezah in prav tako presegel prvotni cilj 300 milijonov. Leta 2005 je Madison Realty Capital ustanovil svoj prvi dolžniški sklad, ki je zbral več kot 300 milijonov dolarjev.

O Madison Realty Capital

Madison Realty Capital je investicijska družba za nepremičnine s sedežem v New Yorku, ki se ukvarja z nepremičninskimi kapitalskimi in dolžniškimi naložbami na trgu srednje velikosti in ima 2,7 milijarde dolarjev sredstev. Od ustanovitve leta 2004 je Madison Realty Capital investiral v več kot 4,5 milijarde vrednih transakcij na področju večstanovanjskih, trgovinskih, poslovnih, industrijskih in hotelskih stavb. Madison Realty Capital zaposluje več kot 50 strokovnjakov s področij procesiranja posojil, nakupov, prevzemov, strukturiranja, zapiranja, servisiranja, upravljanja premoženja, gradbeništva, kapitalskih trgov, sindiciranja in administracije.

Izvorna različica je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160510005351/en/

Kontakti

Mediji:

Great Ink Communications, 212-741-2977

Eric Waters, eric.waters@greatink.com

ali

Tom Nolan, tom@greatink.com

Vir: Madison Realty Capital