O-STA

Mikro in mala podjetja, imate finančne težave?

Mikro in mala podjetja, ki se nameravajo prijaviti na drugi rok razpisa za mikrokredit do višine 25 tisoč evrov, imajo to čas storiti do srede, 25. maja 2016. Stroški odobritve kredita se ne zaračunajo.

IZOBRAŽEVANJE

Nepovratna sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Kako do nepovratnih finančnih sredstev? Pridite po brezplačen nasvet na DATO!

Več informacij

Kdo se lahko prijavi na razpis?

Na razpis se lahko prijavijo mikro in mala podjetja, ki se soočajo s težavami pridobivanja svežih finančnih virov za tekoče poslovanje podjetij oziroma za financiranje manjših investicij. Postopek pridobitve mikrokredita do maksimalne višine 25.000 evrov je hiter in enostaven, bistvenega pomena pa so njegove ugodnosti v obliki:

· nižjih zahtev po zavarovanju,

· nižji obrestni meri (fiksna 2,5 odstotna),

· ročnosti kredita do 60 mesecev,

· možnosti koriščenja moratorija do šest mesecev.

O razpisu, ki je bil objavljen že januarja, smo pisali v prispevku Mikro in majhni podjetniki, potrebujete ugoden mikrokredit? in Socialna podjetja hitro in enostavno do finančnih sredstev.

Razpis za mikrokredit do višine 25 tisoč evrov le še do 25. maja!

Klikni in deli

Mikro in mala podjetja, na kaj morate biti pozorna?

Pri tem je potrebno poudariti, da se stroški odobritve kredita ne zaračunajo, podjetniki pa morajo biti pozorni na to, da priložijo izkaz poslovnega izida in bilanco stanja iz katerih sta razvidni poslovni leti 2015 in 2014 ter na to, da se upošteva bonitetna ocena na podlagi letnega poročila za leto 2015.

IZOBRAŽEVANJE

Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urah

Draga podjetja, do finančnih sredstev pridete bistveno lažje, če imate izdelan dober poslovni načrt! Ga še nimate?!

Več informacij

Od skupno razpisane kvote sredstev v višini 5 milijonov evrov je za drugi krog odpiranja, ki bo v sredo 25. maja 2016, na voljo še okoli 2,3 milijona evrov sredstev.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijefinance gospodarstvo javni razpisi podjetništvo ustanovitev podjetja ustanovitev s.p.

Oznakeavtorski članki finančna pomoč finančne spodbude javni razpis mikro in mala podjetja mikrokredit slovenski podjetniški sklad POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/05/13/mikro-in-ma