O-STA

Ste se tudi vi že lotili kakšnega DIY projekta? Bo iz tega nastal posel?

V zadnjem času so izredno popularni postali t. i. DIY projekti (ang. do it yourself, v prevodu 'naredi sam'). Gre za modno muho, ki se je dodobra razširila tudi pri nas in je lahko dobra iztočnica za razmislek o poslu, če imate kakšen vam ljub hobi ali idejo, ki si jo želite nadgraditi.

Želite o tem slišati več? Pridite po brezplačne informacije naših podjetniških svetovalcev.

IZOBRAŽEVANJE

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Preden se lotite posla, vam brezplačno svetujemo, katero obliko podjetja izbrati!

Več informacij

DIY: od hobija od posla po korakih

Danes do dobrega posla lahko pridete tudi po takšni poti! V dober biznis lahko spremenite kar svoj hobi ali pa dobro poslovno idejo. Se vam že svita, iz česar bi lahko naredili posel?

Če menite, da vaš hobi, torej nekaj, kar radi počnete, ali nekaj, česar ste se lotili že večkrat in vam je všeč ter pri delu uživate (denimo izdelava domače kozmetike, nakita, dekoracije, oblikovanje tekstila, različna popravila, lektoriranje, čiščenje, varstvo otrok ...) oziroma neka ideja, obeta velik potencial in možnosti za izpopolnitev ter imate željo, da bi se s tem preizkusili na trgu povpraševanja in ponudbe, a si še ne upate odpreti podjetja, se lahko tega najprej lotite z osebnim dopolnilnim delom. Gre za legalno prodajo vaših izdelkov (izdelava izdelkov domače obrti, ki niso namenjeni zaužitju) ali opravljanje storitev za fizično osebo (občasna gospodinjska dela, inštrukcije ...). Delo priglasite na upravni enoti, gre pa za delo, ki ga lahko samostojno opravljajo vse fizične osebe. Več o tem si lahko preberete v prispevku Kdo lahko opravlja ODD. O tem, kdaj se vam nato izplača narediti prehod iz ODD v s. p., smo pisali tukaj.

DIY projekt lahko spravite vse do dobrega biznisa!

Klikni in deli

Če pa boste po obisku našega brezplačnega seminarja Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo ugotovili, da ima vaša zamisel velik podjetniški potencial, pa se morate odločiti za samozaposlitev ali odprtje podjetja.

Pred registracijo samostojne dejavnosti ali odprtja podjetja vas vabimo tudi na brezplačno skupinsko svetovanje, kjer vam bomo povedali vse o tem, kar morate vedeti, ko se odločate za vstop v svet podjetništva. Nato vam na naši VEM točki hitro, enostavno in zastonj podjetje ali samostojno dejavnost tudi odpremo!

Tukaj se prijavite na brezplačni seminar pred registracijo podjetja!

Ob tem vas bo zagotovo zanimalo tudi, kakšni bodo vaši celotni stroški ob samozaposlitvi?

· Morda nimate nobene pametne ideje, ki bi jo spremenili v posel? Preverite naše ideje za poslovno dejavnost.

· Ob ustanovitvi podjetja boste potrebovali tudi dober podjetniški načrt. Imel ga je tudiSteve Jos!

Naši podjetniški svetovalci so vam vedno na voljo tudi na data@data.si oziroma na 01 600 15 30.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijefinance gospodarstvo kadri marketing podjetniške novice podjetništvo ustanovitev d.o.o. ustanovitev podjetja ustanovitev s.p. zanimivosti

Oznakeavtorski članki diy dobiček hobi ideja osebno dopolnilno delo podjetništvo registracija s.p. samozaposlitev ustanovitev s.p.

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/05/27/ste-se-tudi-vi-ze-lotili-kaksnega-diy-projekta/