O-STA

Razpis za spodbude inovativnih podjetij 2016 je tu!

Javni razpis za spodbude inovativnih podjetij za letošnje leto je tu! Razpis, ki ga sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj, prinaša skupno dober milijon in pol evrov sredstev, rok za oddajo vlog pa je petek, 24. junij 2016.

Pridete po brezplačni nasvet, kako do najboljše prijave na razpis?

IZOBRAŽEVANJE

Nepovratna sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Do sredstev vas loči le dobra prijava! Prepustite delo strokovnjakom!

Več informacij

Slovenski podjetniški sklad je danes objavil Javni razpis za spodbude inovativnih podjetij v letu 2016 (P2B). Nepovratna sredstva, ki jih zagotavlja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) v okviru Operativnega program za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, so namenjenaspodbujanju inovativno naravnanih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja, ki so že izvedla prototipne rešitve izdelkov/storitev in delajo na zaključku razvoja MVP (minimalno sprejemljiv produkt).

Spodbude inovativnih podjetij za dober milijon in pol evrov

Upravičenci po tem javnem razpisu so mikro, mala in srednje velika podjetja, ki se kot pravne ali fizične osebe, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki, zadruge ali zavodi. Več o drugih razpisih gospodarskega ministrstva ter napovedi razpisa P2B smo pisali v prispevku Razpisana sredstva: z 885 milijoni evrov do 9.500 rešitev.

Pridite na brezplačen seminar o nepovratnih sredstvih!

1.680.000 razlogov za prijavo na razpis za spodbude inovativnih podjetij!

Klikni in deli

Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo javnega razpisa, znaša 1.680.000 evrov. Javni razpis je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Rok za oddajo vlog je 24. junij 2016.

Pridite na brezplačen seminar o nepovratnih sredstvih!

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijefinance gospodarstvo javni razpisi kadri podjetniške novice podjetništvo ustanovitev s.p.

Oznakeavtorski članki finančne spodbude inovativno podjetje mgrt mikro in mala podjetja nepovratna sredstva p2brast in razvoj samostojno podjetje spodbude spodbude inovativnih podjetij zadruga zavod

POVEZAVA http://data.si/blog/2016/06/07/razpis-za-spodbude-inovativnih-podjetij-2016-je-tu/