O-STA

Na Dati vsem ponujamo brezplačna izobraževanja

Na DATI bodočim podjetnikom in vsem, ki jih podjetništvo zanima, nudimo lastna brezplačna izobraževanja. V našem naboru jih je šest, z različnimi tematikami, saj želimo z njimi bodoče podjetnike čimbolj pripraviti na poslovanje. Na predavanjih predavajo strokovnjaki iz naše hiše, ki se vsakodnevno soočajo s podjetniki in njihovimi težavami, zato vedo, kaj podjetnike na začetku poslovne poti najbolj zanima in so pripravljeni na odgovore na vsa vprašanja.

Če se želite brezplačno prepričati, če je poslovna pot za vas prava izbira, kakšno obliko podjetja izbrati ter kako vam ljub hobi spremeniti v posel, je Dunajska 136 v Ljubljani za vas pravi naslov. Ponujamo tudi brezplačna izobraževanja na temo poslovnega načrta, ki je osebna izkaznica vsakega podjetnika ob vstopu v poslovni svet, o tem, kako z dobro prijavo priti do nepovratnih finančnih sredstev ter o vseh funkcijah, ki jih niti majhen podjetnik ne sme zanemariti, če želi uspešno poslovati.

Ste pripravljeni na dozo brezplačnih informacij?

Hobi & Ideja = POSEL

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vsi ljudje imamo ideje in prebliske. O njih se pogovarjamo s prijatelji na kavi, a smo pogosto preveč previdni in le redki zberejo pogum, v svojih idejah prepoznajo poslovno priložnost in jih uresničijo.

Več informacij

Še vedno zbirate pogum, da iz svojega najljubšega konjička ali ideje, ki se v vas kopiči že nekaj časa, naredite nekaj več? Tudi kuhanje marmelade vam lahko prinese zaslužek! Za vas pripravljamo brezplačno izobraževanje, kjer vam podrobno razložimo pot od hobija do zaslužka. Kako idejo preveriti, kako začeti, česa se lotiti najprej? Kakšno vlogo lahko pri tem odigrajo družbena omrežja in kako jih uporabiti sebi v prid? Kako na trg postavimo nekaj novega ter kako biti pri tem najcenejši? Kako priti do pisarne med pisanim cvetjem?

Prijava na brezplačno izobraževanje

SAMOSTOJNI PODJETNIK (S. P.): VSE PREDNOSTI IN SLABOSTI

izobraževanje

Prednosti in slabosti samozaposlitve

Svoboda ali šef? Izzivi ali rutina? Samostojno razporejanje časa ali točno določen urnik?

Več informacij

Danes lahko vsak postane samostojni podjetnik v pičlih 15 minutah! Seveda, danes je to tako enostavno. Na VEM točki Data za registracijo samostojnega podjetja potrebujete le osebni dokument ter idejo, kaj bi radi počeli. Kljub temu, da je ustanovitev samostojnega podjetja zelo enostavna, se ob tem mnogim porajajo številna vprašanja. Kaj je bolje, zaposlitev ali samozaposlitev? Kaj se mi iz stroškovnega vidika bolj izplača? Ali redna zaposlitev prinaša varnost, samozaposlitev pa višje prihodke? Kakšni pa so dejanski storški s. p.?

Prijava na brezplačno izobraževanje

SKUPINSKO SVETOVANJE PRED REGISTRACIJO PODJETJA

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Že poznate razliko med s. p. in d. o. o.? Kaj se vam bolj izplača?

Več informacij

Na brezplačnem izobraževanju vam podrobno razložimo razliko med s. p. in d. o. o. ter vam pojasnimo, katere so prednosti in slabosti ene in druge organizacijske oblike. Povemo vam tudi, katere so oblike vodenja računovodstva obstajajo ter kako je z davki pri poslovanju v enem in drugem primeru. Po brezplačne informacije vas vabimo - te so za podjetnika suho zlato - še preden registrirate svoje prvo podjetje!

Prijava na brezplačno izobraževanje

BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE O POSLOVNEM NAČRTU

izobraževanje

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

O tem, da je poslovni načrt osebna izkaznica ob vstopu v svet poslovanja, večkrat pišemo. Vas zanima, zakaj?

Več informacij

Na seminarju boste spoznali bistvene elemente poslovnega načrta. Predstavili vam bomo predvsem tiste, ki bodo najbolj zanimali investitorje. Poslovnega načrta se bomo lotili z vsebinskega vidika; kako preverite poslovno idejo, kaj je SWOT analiza, predstavili vam bomo, kaj pomeni poslanstvo, vizija in cilji podjetja ter kaj morate vedeti o analizi panoge in trendov ter kupcev, konkurentov in trženjskega spleta. Veste, da je moral dober poslovni načrt imeti tudi Steve Jobs? Mi pa smo prepričani, da mora dober poslovni načrt imeti tudi frizerka, avtomehanik, lokalna trgovina ali gostinski lokal!

Prijava na brezplačno izobraževanje

FUNKCIJE ZA PODJETNIKE

izobraževanje

Funkcije za podjetnike

V korporacijah so podjetniške funkcije porazdeljene med več ljudi, v majhnem podjetju pa jih mora opravljati le en človek ali pa si jih deli peščica ljudi!

Več informacij

Majhen podjetnik je največkrat poslovni in finančni direktor, vodja kadrovske službe ter vodja marketinga in trženja. Na začetku je sam tudi skrbnik ključnih strank, vodja nabave in skladišča ter največkrat še tajnica in čistilka. Kako uspešno usklajevati vse te funkcije? Bi se raje posvetili svojemu poslu in zaposlili strokovnjake, recimo kakšnega računovodjo? Preverite, kako pomembna za podjetnika je nabavna funkcija!

Prijava na brezplačno izobraževanje

NEPOVRATNA SREDSTVA SO NA VOLJO!

izobraževanje

Nepovratna sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Do nepovratnih sredstev vas loči zgolj dobra prijava na razpis. Jo že znate pripraviti sami?

Več informacij

Nepovratna sredstva so pomemben del razvoja in rasti uspešnih podjetij v EU, svojo konkurenčnost pa lahko z njimi okrepite tudi v vašem podjetju. Z nepovratnimi sredstvi lahko sofinancirate investicije v osnovna in obratna sredstva ali pa zaposlujete nove sodelavce, jih namenite za izobraževanja ali usposabljanja. Če boste na pridobivanje nepovratnih sredstev dobro in pravočasno pripravljeni imate večje možnosti, da jih boste dobili. Tukaj preverite najbolj aktualne razpise! Več pa najdete tudi v članku Horizon 2020 nudi nepovratna sredstva tudi za mala in srednja podjetja.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Podjetniške novice Podjetništvo Ustanovitev d.o.o. Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p.

Oznake Avtorski članki brezplačne informacije brezplačni nasveti brezplačni seminarji DATA seminarji Datini strokovnjaki podjetništvo točka vem

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/06/10/brezplacna-izobrazevanja-za-vse/