O-STA

Preklic razpisa za sofinanciranje individualnih predstavitev na mednarodnih sejmih

Javna agencija SPIRIT Slovenija obvešča, da bo v petek, 29. julija 2016 preklicala razpis za sofinanciranje individualnih predstavitev na mednarodnih sejmih, o čemer smo poročali tudi na DATI.

IZOBRAŽEVANJE

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Vas zanima, kako do evropskih sredstev? Nekaj namigov vam damo na DATINEM brezplačnem seminarju.

Več informacij

Javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2016 in 2017, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 49 z dne 8. julija 2016, bo v petek uradno preklican. "Z dnem objave preklica bomo pričeli z vračanjem že prispelih vlog, hkrati pa vas prosimo, da nam novih ne posredujete več. Z današnjim dnem ne zagotavljamo več odgovorov na vprašanja vezana na omenjeni javni razpis," so zapisali vsporočilu za javnost.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Podjetniki, veste, kje poiskati razpise za evropska finančna sredstva? Zagotovo bi vam dodatna finančna sredstva prišla prav, da svoje poslovanje izboljšate z dodatnim izobraževanjem, inovacijo, novo tehnologijo ali novo delovno pomočjo. Več o tem si lahko preberete v prispevkuKje najti razpise za evropska finančna sredstva?

· Veste, da boste do sredstev lažje prišli, če boste imeli poslovni načrt? Imel ga je tudiSteve Jobs, pisali pa smo tudi o tem, zakaj ga potrebuje tudi frizerka.

V petek bo razpis za sofinanciranje individualnih predstavitev na mednarodnih sejmih uradno preklican.

Klikni in deli

O nekaterih evropskih finančnih spodbudah smo že pisali:

· Podjetja na področju lesa, pol milijona evrov nepovratnih zagonskih spodbud za vas!

· Za podporo podjetnikom letos dodatna evropska sredstva

· Prihajajo spodbude za zaposlovanje

· Evropski sklad daje 5 milijonov za neformalno izobraževanje 7.220 brezposelnih

Imate vprašanje glede razpisov ali vas zanima, kako s pomočjo DATINEGA mentorja naredite poslovni načrt? Svoj termin si lahko zagotovite na data@data.si ali na telefonu 01 600 1530.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijefinance gospodarstvo javni razpisi podjetništvo ustanovitev podjetja zanimivosti

Oznakeavtorski članki javni razpis mednarodni sejmi mreženje podjetništvo predstavitev na mednarodnih sejmih predstavitev zunaj slovenije pridobivanje tujih strank spirit slovenija

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/07/26/preklic-razpisa-za-sofinanciranje-individualnih-predstavitev-na-mednarodnih-sejmih/