O-STA

Kako napisat poslovni načrt? Kako pa napisati dober poslovni načrt?

Monika Kern

29 Jul 2016

0 Komentarjev

Na DATI redno pišemo o tem, da je poslovni načrt pomemben dokument, večkrat tudi poudarjamo, da je to osebna izkaznica, ki bi jo moral imeti vsak podjetnik, mnogi izmed vas, ki ga še nimate napisanega, pa se zagotovo sprašujete o tem, kako napisat poslovni načrt? Za vas imamo rešitev!

V sklopu priprave na to, da podjetniki napišejo dober poslovni načrt, na DATI nudimo brezplačni seminar in plačljivo delavnico, kjer lahko poslovni načrt napišete v štirih urah, pod mentorstvom DATINEGA strokovnjaka.

izobraževanje

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Že poznate bistvene elemente poslovnega načrta? Predstavili vam bomo predvsem tiste, ki bodo najbolj zanimali investitorje.

Več informacij

Na poslovni načrt največkrat pomislimo takrat, ko ga od nas zahteva banka ali ko se moramo prijaviti na razpis na nepovratna sredstva. A njegov domet seže daleč čez to. Poda vam osnovno smer razvoja bodočega poslovanja, z njim lahko preverite poslovno idejo, ocenite prodajo in stroške ter tveganja, s katerimi se boste na svoji poslovni poti soočili. S tem pa se lahko izognete napakam, ki vas lahko kot podjetnika drago stanejo. Več si lahko preberete v članku Poslovni načrt nujen ob obisku banke, a njegov domet seže dlje.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Ste vedeli, da je poslovni načrt pomemben element tako za:

Kako napisat poslovni načrt v 4 urah?

Še niste podjetnik, pa bi to želeli postali? Rezervirajte svoj termin ustanovitve na 01 600 1530 ali na data@data.si!

Bogdana Rejc, Data

Poslovni načrt je lahko dolgovezno, dolgočasno in mučno orodje za ocenjevalno komisijo, če ni atraktiven. Dolgočasne tekste je potrebno razbiti s tabelami, grafi, slikami in barvami. Z njimi izpostavimo tiste podatke, za katere želimo, da jih ocenjevalna komisija takoj opazi. Seveda pa s tem ne smemo pretiravati - preveč izpostavljenih stvari zna tudi zamegliti bistvo.

izobraževanje

Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urah

V štirih urah do poslovnega načrta! Več Pridite z razdelano podjetniško idejo ter svojim računalnikom!

Več informacij

Več nasvetom o tem, kako napisati poslovni načrt, pa lahko prisluhnite - in jih tudi implementirate - v svoj poslovni načrt na DATINI delavnici, namenjeno temu, da ga napišete pod našim mentorstvom. Pričakovana je dobro razdelana podjetniška ideja ter osnovno poznavanje delovanja operacijskega sistema Windows (Word in Excel). Vsak udeleženec dela na lastni strojni in programski opremi.

Če poslovnega načrta še nimate, se zagotovo sprašujete o tem, kako napisat poslovni načrt? Mi vemo!

Klikni in deli

Prijava na izobraževanje

Če še niste podjetnik, pa bi si želeli postati, imamo za vas dobro novico! Tudi poleti se lahko lotite ustanovitve podjetja! Registracija podjetja na VEM točki DATA je brezplačna, hitra in enostavna. Svoj termin si lahko zagotovite na data@data.si ali na telefonu 01 600 1530.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Podjetniške novice Podjetništvo Ustanovitev d.o.o. Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p. Zanimivosti

Oznake Avtorski članki cene ocena stroškov delavnica Kako napisat poslovni načrt konkurečnost kupci napoved prodaje ocena tveganj osebna izkaznica SWOT analiza poslovni izid poslovni načrt

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/07/29/kako-napisat-poslovni-nacrt-kako-pa-napisati-dober-poslovni-nacrt/