O-STA

6. Festival kozmetike in velnesa

Oddelek za kozmetiko Visoke šole za storitve (VIST) organizira v soboto, 10. 9. 2016 že 6. Festival kozmetike in velnesa v prostorih šole v Ljubljani. Program bo tudi tokrat pester in zanimiv. Obsegal bo strokovna predavanja, delavnice in prikaze ter različne brezplačne kratke storitve in nasvete za obiskovalke in obiskovalce. V predavanjih bodo predstavljene najnovejše ugotovitve s področja kozmetike in velnesa, med drugim tudi rezultati raziskav, opravljenih na Inštitutu za kozmetiko VIST, ter raziskav diplomantk visokošolskega dodiplomskega in magistrskega študija kozmetike na VIST.

Ves čas festivala bo potekal Sončni kotiček, v katerem bomo za obiskovalce izvajali popoletno analizo stanja oz. poškodb kože zaradi izpostavljenosti soncu. Sončni kotiček sofinancira Ministrstvo za zdravje v okviru programa Pametno s soncem za zdravo in mladostno kožo.

Program 6. Festivala kozmetike in velnesa je objavljen na http://vist.si/festival_2016.htm oz. www.vist.si.

Lokacija

Festival bo potekal v 2. nadstropju na Tržaški cesti 32 v Ljubljani, na območju Ilirije d.d. Vhod je s Šestove ulice (nasproti rdeče stavbe Avbreht&Zajc). Stavba je za vratarnico, pred stavbo je javno parkirišče. Najavljenim medijem bo zagotovljeno brezplačno parkirišče (zglasite se pri vratarju).

Veselimo se srečanja z vami! Za dodatne informacije smo na razpolago.