O-STA

3 milijone evrov za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij: "Procesni vavčer 2016/2017"

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila Javni razpis za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letu 2016 in 2017 "Procesni vavčer 2016/2017" (PVAV 16/17).

izobraževanje

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Vas zanima, kje najti razpis za nepovratna sredstva in se nanj kar najhitreje in najbolje pripraviti?

Več informacij

Predmet razpisa je sofinanciranje stroškov svetovalnih storitev, ki jih podjetjem zagotovijo zunanji izvajalci v zvezi z uvajanjem izboljšav poslovnih procesov v podjetjih.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Kdo se lahko prijavi?

Prijavitelj mora biti pravna ali fizična oseba z gospodarsko dejavnostjo oziroma samostojni podjetnik posameznik. Razpis ne velja za tiste, ki se ukvarjajo z dejavnostjo ribištva in akvakulture, primarnim sektorjem kmetijske proizvodnje, sektorjem premogovništva oziroma sektorju predelave in trženja kmetijskih proizvodov. Vse podrobnosti pogojev najdete tu.

Razpis je namenjen malim in srednjim podjetjem, torej je pogoj, da je število zaposlenih v vaši organizaciji več kot 10. Več pogojev glede velikosti podjetja si lahko preberete v Mala in srednje velika podjetja.

V okviru javnega razpisa bodo podprli okvirno 150 podjetij. Okvirna skupna višina sredstev, znaša največ do 3.000.000 evrov, na upravičenca pa od 3.000 do največ 20.000 evrov.

Upravičeni bodo stroški storitev zunanjih izvajalcev (svetovalne storitve v zvezi z uvajanjem izboljšav poslovnih procesov). Stopnja sofinanciranja upravičenih stroškov je do vključno 50 %.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Pomembni datumi

Potrebujete finančno svetovanje?
Obrnite se na naše strokovnjake.
Za ponudbo pokličite na 01 600 15 30 ali pišite na data@data.si.

Roki za oddajo vlog so:

  1. rok: 10. november 2016,
  2. rok: 8. december 2016
  3. rok: 11. januar 2017,
  4. rok: 15. februrar 2017.

3 milijone evrov za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij: "Procesni vavčer 2016/2017"

Klikni in deli

Namen in cilj razpisa

Namen razpisa je izboljšati konkurenčnost podjetij preko procesnih izboljšav (npr. prenova poslovnih procesov, vitko poslovanje, vitki poslovni procesi, učinkovito upravljanje poslovnih procesov, business process management, dizajn management ipd.)

Prijava na brezplačno izobraževanje

Spomnimo, o podpori izboljševanju poslovnih procesov in tem razpisu za mala in srednja podjetja pa bo govora tudi na 9. Dnevih podjetništv, ki jih podjetje Data v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana organizira 8. in 9. novembra. Več si lahko preberete v Prihajajo 9. Dnevi podjetništva!

Več o razpisu si lahko preberete tukaj.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Aktivnost se izvaja v okviru projekta "VEM 2016 in 2017", ki ga financirajo SPIRIT Slovenija, Javna agencija, RS, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski sklad za regionalni razvoj.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Javni razpisi Podjetniške novice Podjetništvo Ustanovitev d.o.o. Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p. Zakonodaja Zanimivosti

Oznake Avtorski članki design management javni razpis konkurenčnost procesne izboljšave Procesni vavčer sofinanciranje SPIRIT SLovenija storitve vizko poslovanje

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/10/13/3-milijone-evrov-za-spodbujanje-procesnih-izboljsav-podjetij-procesni-vavcer-20162017/