O-STA

Podjetje DATA je med finalisti za nagrado HORUS 2016!

Podjetje DATA je med finalisti za slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2016!

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Poznate vse oblike vodenja računovodstva, vse obdavčitve in druge vidike poslovanja, ki jih morate poznati, še preden registrirate svoje prvo podjetje?

Več informacij

Komisija prvega ocenjevalnega kroga je včeraj pozno zvečer razglasila finaliste Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2016, ki jo podeljujeta IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS - Slovensko društvo za odnose z javnostmi, v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Med finaliste nagrade HORUS 2016 so se uvrstila vsa podjetja in zavodi, ki so dosegla vsaj 51 odstotkov vseh možnih točk v prvem krogu ocenjevanja. Prejemniki nagrade HORUS 2016 in posebnih priznanj bodo znani v začetku decembra 2016.

Nagrada HORUS bo letos podeljena osmič, z razpisom pa želijo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope podjetij in posameznikov k družbeni odgovornosti, tj. odgovornosti za vplive na ljudi in naravo.

Podjetje DATA je med finalisti za nagrado HORUS 2016!

Za nagrado Horus 2016 za strateško celovitost se je v kategoriji zavodi in druge organizacije med finaliste uvrstil AJPES - Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve. V kategoriji mikro podjetja je finalist postal IDentiks kartični sistemi d.o.o., v kategoriji majhna podjetja pa so postali finalisti vsi prijavljeni: Saubermacher - Komunala Murska Sobota d.o.o., DATA, poslovne storitve, d.o.o., in Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o.. V kategoriji srednje velika podjetja sta finalista SNAGA, družba za ravnanje z odpadki in druge komunalne storitve, d.o.o., ter DOSOR dom starejših občanov d.o.o.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Sicer pa je včeraj pozno zvečer IRDO razglasil tudi finaliste za priznanje Press ter v kategoriji Podjetnik s slovenskimi koreninami, ki deluje v zamejstvu oziroma po svetu.

Med finaliste se je po tako 1. krogu ocenjevanja uvrstilo 19 prijavljenih kandidatov, katerih vloge bodo ocenjevali ocenjevalci v 2. krogu ocenjevanja. Delo ocenjevalne komisije drugega kroga ocenjevanja bo potekalo od 22. do 30. novembra 2016, neodvisno. Zmagovalce bodo določile ocene ocenjevalcev iz 2. kroga ocenjevanja.

Podjetje DATA je med finalisti za slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2016!

Klikni in deli

Prejemniki nagrade HORUS bodo znani na slavnostni podelitvi, ki bo potekala v začetku decembra 2016 v Mariboru.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Gospodarstvo Podjetniške novice Podjetništvo Zanimivosti

Oznake Avtorski članki DATA d.o.o. družbena odgovornost HORUS 2016 IRDO nagrada za družbeno odgovornost

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/11/23/podjetje-data-je-med-finalisti-za-nagrado-horus-2016/