O-STA

Skoraj pol milijona evrov evropskih sredstev za nadaljnje poklicno izobraževanje in usposabljanje

Vlada RS je podprla projekt "Razvoj programov za izpopolnjevanje za nadaljnje poklicno izobraževanje in usposabljanje v letih 2017-2022". Skupna vrednost naložbe znaša dobrih 480.000 evrov, od tega Evropski socialni sklad (ESS) prispeva nekaj manj kot 390.000 evrov.

izobraževanje

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Kako najhitreje do evropskih sredstev?

Več informacij

Podpora hitrejšemu prepoznavanju potreb po izobraževanju v podjetjih

Namen projekta je podpora hitrejšemu prepoznavanju potreb po izobraževanju v podjetjih in razviti dvajset prilagojenih programov usposabljanja in izpopolnjevanja, kot nove oblike nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Programi bodo pripomogli k pridobivanju, izboljšanju in poglabljanju tistih kompetenc, ki jih posamezniki potrebujejo zaradi spremenjenih in novih tehnologij ter narave dela v podjetju. Tako bo dosežena večja konkurenčnost posameznikov in podjetij.

Skoraj pol milijona evrov evropskih sredstev hitrejše prepoznavanje potreb po za nadaljnje poklicno izobraževanje in usposabljanje v podjetjih!

Klikni in deli

Programi, ki bodo namenjeni zaposlenim s končano srednjo poklicno ali strokovno šolo ali višjo strokovno šolo, bodo zapolnili vrzel v ponudbi usposabljanja predvsem za delavce, ki so zaposleni v manjših podjetjih in se redkeje vključujejo v usposabljanja.

Zaposleni bodo s tem lažje ohranjali svoja delovna mesta, saj bodo svoje znanje dopolnili, nadgradili in posodobili, so zapisali v sporočilu za javnost.

Za vas smo pripravili naslednja brezplačna izobraževanja, ki vam bodo pomagala pri odločitvi ob vstopu v podjetništvo:

Vir: EU Skladi

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Izobraževanja Javni razpisi Kadri Podjetništvo

Oznake Avtorski članki eu skladi evropska sredstva izobraževanje zaposlenih ohranjanje delovnih mest poklicno izobraževanje poklicno izobraževanje in usposabljanje usposabljanje zaposlenih

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/12/08/evropska-sredstva-za-nadaljnje-poklicno-izobrazevanje-in-usposabljanje-v-letih-2017-2022/