O-STA

Nova nagradna igra Fursa: razdelili bodo 120 tisoč evrov

Nova nagradna igra Finančne uprave RS (Furs): razdelili bodo 120 tisoč evrov, zanje pa se lahko potegujete na tri različne načine. "Potrošniki se bodo potegovali za posebni nagradi, če bodo zbirali račune, izdane za storitve na domu, avtomehaniko ali vulkanizerstvo ali uporabljali eDavke," sporočajo s Fursa.

izobraževanje

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Nepovratna evropska sredstva? Kje, kdaj, kako?

Več informacij

Namen nove nagradne igre je motivacija potrošnikov za zahtevanje, jemanje in preverjanje računov. S posebno nagrado bomo spodbujali potrošnike k jemanju računov od podjetij in podjetnikov, ki opravljajo storitve na domu (npr. pleskarji, vodovodarji, električarji, gradbinci, parketarji itd.), pišejo.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Slednji namreč, so zapisali na Fursu, glede izdajanja računov sodijo med najbolj rizične davčne zavezance, pri katerih je nadzor zelo težaven, saj storitve potekajo na domu za zaprtimi vrati. Nagrajeni pa bodo tudi davčni zavezanci (fizične osebe), ki bodo s Fursom poslovali elektronsko preko sistema eDavki. "Z večjo uporabo eDavkov želimo zmanjšati papirno birokracijo in poenostaviti, skrajšati ter poceniti upravne postopke," pravijo.

Nova nagradna igra za potrošnike

Potekala bo od prvega do zadnjega dne prihajajočega novega leta, prireja pa se v štirih zaporednih krogih:

  • krog od 1. 1. 2017 do vključno 31. 3. 2017,
  • krog od 1. 4. 2017 do vključno 30. 6. 2017,
  • krog od 1. 7. 2017 do vključno 30. 9. 2017,
  • krog od 1. 10. 2017 do vključno 31. 12. 2017.

V vsakem krogu nagradne igre se bo izžrebalo tri nagrade, vsako v višini deset tisoč evrov. Gre za tri denarne nagrade in za vsako od teh nagrad veljajo nekoliko drugačna pravila, prav tako pa v vsak izmed nagrad lahko sodelujete na različne načine.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Novo leto, nova nagradna igra, nova pravila

Prva denarna nagrada je "Paket računov", ki se tvori, ko potrošnik zbere 10 računov različnih izdajateljev. Sodelovati je mogoče na tri načine, preko spletne ali mobilne aplikacije oziroma preko klasične pošte.

Potrebujete finančno svetovanje?
Obrnite se na naše strokovnjake.
Za ponudbo pokličite na 01 600 15 30 ali pišite na data@data.si.

Druga denarna nagrada se imenuje "Storitve". Za to nagrado se vam oblikuje srečka storitve, ko preverite račun za opravljeno storitev v prostorih naročnika ali na terenu in storitve vzdrževanja in popravila motornih vozil, med katere sodijo tudi popravila, montaža ali zamenjava gum in zračnic. Natančen seznam storitev na domu je določen v dodatku k pravilom. Za nagrado "Storitve" se oblikuje srečka za vsak preverjeni račun. Za to denarno nagrado se lahko potegujete le preko obeh aplikacij, ne pa tudi preko pošte!

Nova nagradna igra: razdelili bodo 120.000 evrov. Dodatna motivacija za jemanje in preverjanje računov?

Klikni in deli

Tretja denarna nagrada je "eDavki". Udeleženec sodeluje v posameznem krogu nagradne igre za nagrado s srečko eDavki, ki se oblikuje po izvajanju dejanj in aktivnostmi na zaprtem portalu eDavki. Udeleženec se mora v sistem eDavki registrirati - imeti mora digitalno potrdilo.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Vir: Furs

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Davki Finance Gospodarstvo Podjetništvo Zanimivosti

Oznake Avtorski članki davčni zavezanec davčno potrjevanje računov FURS nagradna igra računi zbiranje računov

POVZAVA: http://data.si/blog/2016/12/16/nova-nagradna-igra-fursa-razdelili-bodo-120-tisoc-evrov/