O-STA

Tekmovanje POPRI: le še dva meseca do zaključka prijav, nagrada je tudi potovanje v Ameriko!

Podjetniško tekmovanje za mlade - tekmovanje POPRI - je tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo oziroma za najboljše razdelan poslovni model. Cilj tekmovanja POPRI je spodbuditi mlade, da svoje ideje na podjeten način razvijejo v nove izdelke in storitve ter zanje izdelajo učinkovite podjetniške zgodbe, pišejo na spletni strani.

izobraževanje

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Vsa sredstva za podjetnike na enem mestu!

Več informacij

Le še dva meseca pa je časa za prijavo na letošnje vseslovensko tekmovanje POPRI, ki je lani k sodelovanju pritegnilo kar 260 mladih iz 70 odstotkov vseh regij v Sloveniji.

Tekmovanje POPRI: med nagradami tudi potovanje v Ameriko!

Prijava na brezplačno izobraževanje

Do 13. marca lahko mladi oddajo svojo podjetniško idejo in tekmujejo v treh kategorijah z vrstniki iz cele Slovenije. Udeležba na tekmovanju lahko prinese zanimivo izkušnjo, privlačne nagrade, za dijake pa tudi potovanje v Ameriko.

Na tekmovanje POPRI se lahko prijavijo mladi, in sicer:

  • osnovnošolci od 7. do 9. razreda,
  • srednješolci
  • študentje in mladi do 29. let.

Prijava je enostavna in sledi poljem vitkega okvirja, ki ga uporabljajo podjetniki v startup svetu že vrsto let in skozi razumevanje devetih poglavij prikaže delovanje poslovnega modela. Večjo možnost za uspeh predstavlja oddaja prijave, ki vsebuje dodatno gradivo namenjeno razumevanju ideje kot so fotografije, video posnetki, letaki, oziroma predstavitev in izdelava preprostega prototipa.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Prijavi na tekmovanje sledi ocenjevanje posameznih projektov s strani vsaj treh članov komisije, ki jo sestavljajo podjetniki, predstavniki iz gospodarstva, deležniki iz podpornega okolja in strokovni pedagoški delavci.

Do 31. marca bo znanih 10 polfinalnih ekip v vsaki kategoriji, ki bodo nato 6. aprila svoje ideje predstavili pred nacionalno komisijo ocenjevalcev v dopoldanskem času.

Še istega dne zvečer se bodo v sklopu slavnostne zaključne prireditve na velikem odru Slovenskega narodnega gledališča v Novi Gorici predstavila po dva finalista iz vsake kategorije, njuni predstavitvi pa bo sledila razglasitev zmagovalca POPRI 2017.

New York, New York

Organizatorji POPRI tekmovanja smo se povezali tudi z ameriškim tekmovanjem Genius Olympiad, ki je lani pritegnilo k sodelovanju več kot 1500 projektov, finala pa se je udeležilo kar 950 tekmovalcev in njihovih spremljevalcev iz 71 različnih držav iz celega sveta.

Dijaki, ki bodo dosegli tri najvišja mesta na tekmovanju POPRI si bodo zagotovili uvrstitev na tekmovanje Genius Olympiad v kategoriji poslovnih modelov in v juniju 2017 doživeli čudovito izkušnjo v SUNY Oswego, New York.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Gospodarstvo Javni razpisi Kadri Podjetniške novice Podjetništvo Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p. Zanimivosti

Oznake Avtorski članki mladi in podjtništvo podjetniška zgodba poslovni model tekmovanje Tekmovanje POPRI

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/01/18/tekmovanje-popri-le-se-dva-meseca-do-zakljucka-prijav/