O-STA

Najprej overjena izjava lastnika, nato registracija podjetja

Preden se lotite registracije podjetja na naši VEM točki DATA, morate, v kolikor vaš bodoči sedež podjetja ni (le) v vaši lasti, poskrbeti, da je overjena izjava lastnika objekta v vaših rokah.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Skupinsko svetovanje bo koristilo vsem, ki želijo razumeti razliko med s.p. in d.o.o. ter spoznati postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja.

Več informacij

Overjeno izjavo lastnika objekta mora ob registraciji podjetja ali spremembi podatkov prinesti na VEM točko, vključno z VEM točko DATA, podjetnik, ki ni lastnik ali solastnik objekta, v katerem želi prijaviti poslovni naslov.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Od novembra 2015 velja, da zadostuje izjava le enega izmed solastnikov objekta na bodočem poslovnem naslovu. V primeru, da je podjetnik tudi sam solastnik, pa dodatne izjave drugih solastnikov ne potrebuje.

Ob sami registraciji želene oblike podjetja - spomnimo, na VEM točki DATA lahko hitro in enostavno registrirate redni in popoldanski s. p. ter d. o. o., o razlikah med s. p. in d. o. o. si lahko preberete tukaj - morate, v kolikor želite, da se vaše podjetje odpre čim prej, s seboj prinesti overjeno izjavo lastnika objekta, sicer naši podjetniški svetovalci vloge za registracijo ne bodo morali do konca izpolniti.

Registracija s. p. je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, Data

Za prijavo poslovnega naslova pa velja le podpisana in overjena izjava lastnika oziroma tudi solastnika objekta. Več o tem smo pisali v Izjava lastnika objekta - pravila so se spremenila.

Spomnimo, overitev podpisa vas bo pri notarju stala 17 evrov, na upravnih enotah po novem 3 evre, na vseh VEM točkah po državi, vključno z VEM točko DATA, pa vas overitev podpisa ne bo stala nič.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Kadri Podjetniške novice Podjetništvo Računovodstvo Ustanovitev d.o.o. Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p.

Oznake Avtorski članki d.o.o. overjena izjava lastnika poslovni prostor registracija podjetja s.p. sedež podjetja solastnik VEM točka DATA

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/01/25/najprej-overjena-izjava-lastnika-nato-registracija-podjetja/