O-STA

Še vedno na voljo sredstva za študije izvedljivosti

Javni razpis za sredstva za študije izvedljivosti inovativnih projektov malih in srednjih podjetij je še vedno aktualen. Javna agencija SPIRIT je razpis sicer objavila že decembra lani.

IZOBRAŽEVANJE

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Za evropska sredstva lahko kandidirajo tudi mikro in mala podjetja.

Več informacij

V okviru tega javnega razpisa se bo sofinancirala izdelava najmanj 30 študij izvedljivosti za inovativne projekte malih in srednje velikih podjetij. Sodelujejo lahko tista podjetja, ki so s strani Evropske komisije že prejela certifikat odličnosti (Seal of Exellence), a zaradi porabe razpoložljivih sredstev v okviru Obzorja 2020 niso prišla v izbor za sofinanciranje. Podjetjem bo razpis omogočil pripravo kakovostnejših prijav na drugo fazo SME Instrumenta Obzorje 2020, kot tudi lažji dostop do drugih virov financiranja.

Prijava na izobraževanje

Kako pridobiti sredstva za študije izvedljivosti?

Iz SPIRIT-a so sporočili, da so sredstva za študije izvedljivosti še vedno na voljo. O vseh pogojih za kandidaturo na razpisu, smo pisali v prispevku Evropska sredstva za študije izvedljivosti inovativnih projektov malih in srednjih podjetij. Drugi rok za prijavo je sicer 15. maj 2017. Besedilo razpisa pa najdete tukaj.

Javni razpis za sredstva za študije izvedljivosti bo prispeval k pospeševanju uvajanja obetavnih (ne)tehnoloških inovacij na trg. Okrepil bo konkurenčni položaja podjetij in njihovo uveljavljanje tako na obstoječih, kot tudi na novih evropskih in globalnih trgih.

Za to, da boste lahko uspešnejši na razpisih za evropska sredstva, smo pripravili brezplačen seminar z naslovom Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni? Na njem boste izvedeli, kje lahko najdete aktualne razpise, kako se lotiti priprave besedila prijave na razpis in na kaj morate biti pri tem pozorni. Odločevalci bodo namreč vaše podjetje in vašo poslovno zamisel ter druge načrte spoznali samo prek vaše prijave, zato jo morate pripraviti čimbolj kakovostno.

Prijava na izobraževanje

Morda vas zanima tudi:

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijefinance javni razpisi podjetniške novice podjetništvo

Oznakeavtorski članki evropska sredstva javni razpis

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/03/22/se-vedno-na-voljo-sredstva-za-studije-izvedljivosti/