O-STA

Podjetnik začetnik - veš, kaj te čaka?

Dominika Ahačič

13 apr 2017

0 komentarjev

Ste že registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik začetnik? Verjetno ste se pred vstopom v podjetniški svet vsaj malo pozanimali, kakšne so vaše obveznosti. Na začetku poslovanja je povsem običajno, da ste za vse sami. Dela, ki zadeva različna področja, je na trenutke veliko, zato se večkrat zgodi, da podjetnik začetnik česa ne razume oziroma ni prepričan, da dela prav. Zato smo na Dati pripravili nov brezplačen seminar prav za tiste, ki s podjetništvom še niso dobro seznanjeni.

Prijava na izobraževanje

Kaj bo podjetnik začetnik na seminarju izvedel?

Seminar z naslovom Podjetnik sem - kaj pa zdaj? prinaša veliko koristnih informacij za sveže podjetnike.

Podjetnik začetnik se bo seznanil s postopki po registraciji podjetja, ki jih lahko opravlja na točki VEM, in z zakonom o odprtju računa za namene poslovanja podjetja. Izvedel bo, kdo mora opraviti postopke, ki zadevajo področje varstva in zdravja pri delu, na kakšen način lahko vodi poslovne knjige in kaj so elementi delovnega razmerja. Z izkušenim podjetniškim strokovnjakom se bo pogovoril tudi o žigu, izdajanju računov in sklepanju pogodb.

Na celotni podjetniški poti pa vam v podjetju Data stojimo ob strani, saj podjetnikom nudimo celovito podporo. Na seminarju bo vsak podjetnik začetnik torej spoznal tudi vse storitve, ki so mu na voljo.

Kako se podjetnik prijavi?

Podjetnik začetnik se na seminar, ki je brezplačen, prijavi prek spletnega obrazca oziroma s klikom na spodnji gumb:

Prijava na izobraževanje

Na seminarju ste seveda dobrodošli tudi tisti, ki o podjetništvu šele razmišljate oziroma podjetniki, ki že nekaj časa poslujete, a imate kakršne koli pomisleke glede pravilnosti vašega dela. Vabimo pa vas, da preverite tudi naša ostala izobraževanja, ki vam utegnejo olajšati vaše delo.

Še niste registrirali podjetja? Ne odlašajte!

Registracija s. p. je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, Data

Postopek registracije podjetja lahko brezplačno opravite na Datini VEM točki. Preden se naročite na termin, priporočamo, da se udeležite brezplačnega seminarja Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja. Kako poteka registracija, pa si sicer lahko preberete tudi v prispevku Sp - kako poteka ustanovitev?.

Morda vas zanima tudi:

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijeizobraževanja podjetniške novice podjetništvo ustanovitev d.o.o. ustanovitev podjetja ustanovitev s.p.

Oznakeavtorski članki izobraževanje podjetništvo ustanovitev podjetja

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/04/13/podjetnik-zacetnik-ves-kaj-te-caka/