O-STA

TVU 2017: Brezplačna izobraževanja na Dati

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2017 (TVU) na Dati organiziramo niz brezplačnih izobraževanj. Izkoristite priložnost in pridobite ali pa le nadgradite svoje podjetniško znanje.

TVU je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Z brezplačnimi delavnicami tudi na Dati opozarjamo na pomembnost učenja - v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Kaj torej v okviru letošnjega TVU pripravljamo?

IZOBRAŽEVANJE

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Vas zanima, kako poteka postopek ustanovitve podjetja?

Več informacij

Sklop petih brezplačnih izobraževanj v okviru TVU smo poimenovali Od ideje do podjetja. Če razmišljate, da bi postali podjetnik in se samozaposlili, imate torej odlično priložnost, da naberete vse potrebne informacije. In to brezplačno!

Za bodoče podjetnike sta tu seminarja Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo in Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja.

Prvi je namenjen odkrivanju pravih podjetniških idej, na drugem pa podrobno razložimo razliko med s. p. in d. o. o. ter vam pojasnimo, katere so prednosti in slabosti ene in druge organizacijske oblike. Povemo vam tudi, katere so oblike vodenja računovodstva obstajajo ter kako je z davki pri poslovanju v enem in drugem primeru.

Prijava na izobraževanje

Ste že podjetnik?

Če ste svoje podjetje že registrirali, potem vabljeni na izobraževanje Podjetnik sem - kaj pa zdaj?. Podjetnik začetnik se bo na izobraževanju seznanil s postopki po registraciji podjetja, ki jih lahko opravlja na Datini točki VEM, in z zakonom o odprtju računa za namene poslovanja podjetja. Izvedel bo, kdo mora opraviti postopke, ki zadevajo področje varstva in zdravja pri delu, na kakšen način lahko vodi poslovne knjige in kaj so elementi delovnega razmerja. Z izkušenim podjetniškim strokovnjakom se bo pogovoril tudi o žigu, izdajanju računov in sklepanju pogodb.

Prijava na izobraževanje

Termini izobraževanj v okviru TVU 2017:

Vsa izobraževanja bodo potekala na Dunajski 136 v Ljubljani. Prijavite se lahko prek elektronske pošte data@data.si ali s klicem na 01 600 1530.

Ostale dogodke naše mreže za TVU 2017 lahko preverite v posebnem koledarju dogodkov.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijeizobraževanja podjetniške novice podjetništvo

Oznakeavtorski članki izobraževanja podjetništvo teden vseživljenjskega učenja tvu 2017

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/05/12/tvu-2017-brezplacna-izobrazevanja/