O-STA

Confederatov bojevnik ustvarja zmedo kot kul motoristična baraba Mohawk v filmu Transformerji: Zadnji vitez

BIRMINGHAM, Alabama - (BUSINESS WIRE) - Confederate Motorcycles, podjetje, ki ustvarja najbolj eksotične cestne stroje na svetu, je sporočilo, da je bil njihov najbolj dovršen motor doslej, P51 Combat Fighter, vključen v film Transformerji: Zadnji vitez.

To pametno sporočilo vključuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo je na voljo na: http://www.businesswire.com/news/home/20170622005998/en/

Podjetje, ki stoji za globalno luksuzno znamko, z veseljem potrjuje, da bo Deseptikon Mohawk v svoji prikriti obliki v filmu nastopil kot motor Fighter.

H. Matthew Chambers, glavni izvršni direktor podjetja Confederate Motorcycles, je dejal: "Fighter je čisti jang, ustvarjen za razgrajanje, zato je njegova preobrazba v motoristično barabo z noži, ki ustvarja kaos, logična in zanimiva."

Samo še dva motorja sta na voljo za rezervacijo iz celotne posebne izdaje 61 Combat Collection, v kateri je vsak motor ročno delo izjemno spretnih Confederatovih mojstrov in narejen na sedežu podjetja v Birminghamu.

Transformerji: Zadnji vitez se trenutno predvaja v kinematografih po vsem svetu.

Confederate Motors, Inc. (CFED) je uporniška skupina strokovnjakov, ki se stoodstotno in brezkompromisno osredotoča na ustvarjanje najboljših in najbolj odbitih motorjev. Vsak motor je ročno izdelan, da bi postal umetniška družinska dragocenost, ki tako z videzom kot vožnjo izraža uporniški duh. Z delnicami podjetja se izven organiziranega trga vrednostnih papirjev trguje pod oznako CFED.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170622005998/en/

Kontakt:

Confederate Motors, Inc.
Jordan Cornille, 205-324-9888
info@confederate.com

Vir: Confederate Motors, Inc.

P51 Combat Fighter, znan kot "Mohawk" (Foto: Business Wire)

P51 Combat Fighter, znan kot "Mohawk" (Foto: Business Wire)