O-STA

Naprodaj 8 stanovanj v Vili-A Tržič

Gorenjska banka je pred kratkim zaključila z obnovo večstanovanjskega objekta v Bistrici pri Tržiču, imenovanega Vila-A. Osem od sicer devetih stanovanj v Vili-A je naprodaj, rok za oddajo nezavezujočih ponudb pa je 1.8.2017.

Domačini tržiško Vilo-A dobro poznajo. Gre za sodoben večstanovanjski objekt, ki stoji v idilični zeleni okolici ob glavni cesti Tržič - Podljubelj, je manj kot kilometer oddaljen od starega mestnega jedra in ima na dosegu vso mestno infrastrukturo. Ne gre zanemariti, da je lokacija od Ljubljane oddaljena le 45 kilometrov, pa je kljub temu raj za pohodnike, gorske kolesarje, turne smučarje, ribiče, lovce in ostale ljubitelje pristne narave. V Vili-A, ki je obdana z 18 parkirišči, je sicer 9 stanovanj, ta trenutek jih je naprodaj še 8. Prodaja poteka prek javnega zbiranja nezavezujočih ponudb, ki jih je potrebno oddati najkasneje do 1. avgusta 2017. Objekt oziroma stanovanja si je ob pred tem seveda mogoče ogledati, in sicer vsak julijski četrtek med 12. do 18. uro, za kar je potrebna predhodna najava na e-naslov info@imobilia-gbk.si ali na eno izmed naslednjih telefonskih številk: 04 208 41 86, 04 208 44 77. Potencialnim kupcem bo vsa potrebna dokumentacija na voljo ob ogledu nepremičnine, bistvene informacije o objektu in poteku prodaje pa so dostopne tudi v vseh poslovalnicah Gorenjske banke in na tej spletni povezavi. Izpostaviti velja, da je potencialnim kupcem stanovanja v Vili-A na voljo tudi poseben stanovanjski kredit po ekskluzivnih pogojih, ki so opazno ugodnejši od standarne kreditne ponudbe. ˝Glede na to, da je rok za oddajo ponudbe že čez slab mesec dni, svetujemo, da se o možnosti za najem kredita pozanimate pravočasno. To lahko storite tudi ob ogledu nepremičnine, kjer vam bo poleg nepremičninskega strokovnjaka na voljo tudi naš kreditni svetovalec,˝še sporočajo z Gorenjske banke.

Damijan Rifl • Služba marketinga in odnosov z javnostmi • Gorenjska banka d.d., Kranj • T: +386 4 20 84 473 • F: +386 4 20 21 625