O-STA

Tekmovanje za startup podjetja s področja trajnostne rabe energije

Začenja se zbiranje prijav za letošnje evropsko tekmovanje PowerUp!, na katerem lahko sodelujejo startup podjetja s področja trajnostne rabe energije. Tekmovanje že tretje leto zapored pripravlja evropski energetski pospeševalnik InnoEnergy.

IZOBRAŽEVANJE

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Imate dobro podjetniško idejo? Kako jo uresničiti v praksi?

Več informacij

Zainteresirana startup podjetja ter posamezniki s poslovnimi idejami se lahko na tekmovanje prijavijo do 11. septembra 2017 prek spletne strani organizatorja. Za sodelovanje morajo startup podjetja oblikovati projekt s področja trajnostne rabe energije, zbrati ekipo in izdelati prototip. Če imate tudi vi dobre podjetniške ideje, pa ne veste, kako jih uresničiti v praksi, vabljeni na naš brezplačen seminar Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

Prijava na izobraževanje

Kako bo potekalo tekmovanje za startup podjetja?

Tekmovanje bo potekalo v 23 državah osrednje in vzhodne Evrope, Baltika ter v nekaterih mediteranskih državah. Izbrana slovenska startup podjetja se bodo naprej udeležila intenzivnega programa delavnic v Sloveniji.

Sledil bo regijski izbor v Ljubljani. Pri tem bo sodeloval ABC pospeševalnik, ki je nacionalni partner tekmovanja v Sloveniji. Pomagal bo pri iskanju slovenskih prijaviteljev in jih pripravljal na regijsko tekmovanje. Najboljši startupi vseh 15 regijskih izborov se bodo uvrstili v veliki finale, ki bo novembra v Budimpešti.

Kakšne bodo nagrade?

Zmagovalci letošnjega velikega finala bodo prejeli finančne nagrade ter možnost vključitve v prestižni podjetniški pospeševalnik Highway by InnoEnergy. Ta podjetnikom nudi dostop do znanja ter znatno podporo pri razvoju in zaščiti izdelkov, vstopu na trg, kadrovanju ter pridobivanju zagonskega kapitala.

Prijava na izobraževanje

Če je vaša podjetniška ideja inovativna boste, ne le imeli možnost uspeha na tekmovanju, ampak tudi na razpisih. Evropska in nacionalna sredstva so odličen dodaten vir financiranja razvoja malih podjetij. Veliko sredstev je na voljo tudi za startup podjetja. Aktualne razpise najdete na naši spletni strani, pod zavihkom razpisi. Koristne informacije pa lahko dobite tudi na izobraževanjih o evropskih sredstvih in poslovnem načrtu.

Morda vas zanima tudi:

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijepodjetniške novice podjetništvo ustanovitev podjetja zanimivosti

Oznakeavtorski članki evropska sredstva javni razpisi startup podjetja tekmovanje

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/07/11/tekmovanje-za-startup-podjetja/