O-STA

Prijave na 10. Dneve podjetništva 2017 so odprte!

Prijave na 10. Dneve podjetništva že zbiramo! Udeležba je brezplačna!

Prijave na 10. Dneve podjetništva: 14. november in 15. november 2017

Na že Dnevih podjetništva 2017, ki jih že desetič v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, smo tudi letos pripravili pester nabor brezplačnih dogodkov. Tudi letos bodo vsa predavanja, okrogli mizi in debata potekali v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 - Stavba B).

Prvi dan, v torek, 14. novembra 2017, se bomo posvetili predvsem zaposlovanju, davkom in kriptovalutam, drugi dan, v sredo, 15. novembra 2017, pa mednarodnemu delovanju in spletnemu marketingu.

Prijavite se!

Vsi podjetniki, bodoči podjetniki in radovedni posamezniki s podjetniško žilico se lahko od danes naprej do zapolnitve prostih mest prijavite na eno ali na več predavanj, debat in okroglih miz.

Organizatorji poskušamo znova ujeti duh časa in podjetnikom predstaviti vsebine, ki jim bodo prišle prav v njihovem poslovnem življenju v naslednjem kratkoročnem obdobju.

Kako se spreminja trg dela in zaposlovanje?

Prvi dan bomo govorili o zadnjih, že potrjenih zakonodajnih spremembah na področju trga dela in novih pristojnostih delovnih inšpektorjev, ki bodo delodajalcu lahko naložili zaposlitev prekarno zaposlenega delavca. Sledila bo debata o projektu Žensko podjetništvo, ki pomaga z nepovratnimi finančnimi spodbudami ženskam vstopiti v svet podjetništva.

Preden bomo na okrogli mizi z iskalci kadrov spregovorili o zaposlenih, zaposlovanju in aktualnih spremembah na trgu delovne sile tako za iskalce zaposlitve kot zaposlovalce, pa se bomo poglobili še v komunikacijo v organizacijah med mladimi in malo manj mladimi.

Po kosilu naš čaka seznanitev in konkretni napotki v zvezi z novo uredbo o varstvu osebnih podatkov, ki bo spremenila pridobivanje osebnih podatkov za poslovno uporabo pa tudi rabo že pridobljenih osebnih podatkov. Preden bomo spregovorili o vroči temi - kriptovalutah - se bomo seznanili še z zadnjimi napovedanimi novostmi na področju davkov in obdavčitve.

Prijavite se!

Še o mednarodnih izkušnjah in spletnih platformah!

Po kratkem pregledu prvega dne 10. Dnevov podjetništva, bomo prisluhnili predavanju v angleščini o zadnjih trendih v FinTech industriji. Predavatelj bo z nami delil lastne izkušnje, izzive in nevarnosti področja. O mednarodni prodaji bo spregovoril direktor enega prodajno najuspešnejših članov Tehnološkega parka Ljubljana, podjetja SmartPa, bolj znanega zaradi znamke Datafy.

Še pred opoldanskim odmorom bomo prisluhnili še direktorju snovalcev spletnih projektov, ki v ospredje postavljajo premišljeno uporabniško izkušnjo.

Popoldan nas čaka okrogla miza, na kateri bomo o izkušnjah v projektu Erasmus za mlade podjetnike spregovorili z mladimi podjetniki in gostitelji podjetnikov. Za konec pa smo pripravili pregled trendov v digitalnem marketingu do leta 2020.

Prijavite se!

Tudi letos bomo prvi dan, torej 14. novembra 2017, odprli svetovalnico, kjer vam bodo strokovnjaki iz podjetja Data takoj odgovorili na vaša podjetniška vprašanja!

Program ter prijavnico za brezplačna predavanja, druženje in dobro kavo smo že objavili!

Prijave na 10. Dneve podjetništva 2017 bodo odprte do zapolnitve mest.

Prijavite se!

Aktivnost sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Kategorijepodjetniške novice podjetništvo svetovanja zanimivosti

Oznake10. dnevi podjetništva 2017 prijave prijavnica

POVEZAVA: https://data.si/blog/2017/10/20/prijave_na_10_dneve_podjetnistva_odprte/