O-STA

Kyocera Document Solutions bo sponzorirala Gartnerjeve dogodke

Ljubljana, 24. oktober 2017 - Korporacija KYOCERA Document Solutions je objavila, da bo kot glavna pokroviteljica podprla Gartner Symposium/ITxpo 2017, največja srečanja vodij informatike v podjetjih in drugih vodilnih strokovnjakov s tega področja.

KYOCERA bo nastopila na petih prireditvah v Španiji, Avstraliji, Braziliji, Združenih državah Amerike in v Indiji, pri čemer bo predstavila svoj portfelj rešitev za upravljanje z dokumenti, ki so namenjene reševanju poslovnih izzivov učinkovitosti delovnih tokov, produktivnosti, varnosti in stroškovno učinkovitem obvladovanju procesov v digitalni dobi.

S kombinacijo predstavitev, delavnic in predavanj želi KYOCERA predstaviti sodobne trende in izzive s področja dokumentnih rešitev in pokazati, kako korporacija vodjem informatike in drugim odločevalcem s tega področja v podjetjih, s svojim raznolikim in nenehno razvijajočim portfeljem, zagotavlja orodja za obvladovanje sodobnih poslovnih izzivov.

Takahiro Sato, perdsednik KYOCERA Document Solutions Europe B.V, je poudaril: "Kyocera je eno vodilnih podjetij, ki s svojimi inovacijami prispevajo k napredku v IT industriji. Zato naše sodelovanje z Gartner Symposium/ITxpo predstavlja idealno partnerstvo. Dogodki združujejo najpomembnejše vodje in analitike v industriji. S sponzorstvom se veselimo sodelovanja z njimi in si obenem želimo predstaviti način, kako lahko naš inovativen portfelj rešitev njihovim podjetjem pomaga pri prilagajanju na izzive prihodnosti in razvoja."

KYOCERA bo v letu 2017 sponzorirala pet dogodkov Gartner Synposium/ITxpo:

· Orlando, Florida, USA - 1. - 5. oktober 2017,
· Sao Paulo, Brazil - 23.- 26. oktober 2017,
· Gold Coast, Australia - 30. oktober - 2. november 2017,
· Barcelona, Spain - 5. - 9. november 2017,
· Goa, India - 13. - 16. november 2017.

##

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si