O-STA

Ste že prijavljeni na 10. Dneve podjetništva?

Ste že prijavljeni na 10. Dneve podjetništva, ki se začnejo že čez slaba dva tedna? Program je pester, predvsem pa aktualen in uporaben, zato ne preseneča, da prostih mest hitro zmanjkuje.

Prijavite se!

Podjetje Data v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana podjetniške dneve organizira že desetič. Tokrat bodo potekali 14. in 15. novembra. Kakšne bodo teme letošnjih predavanj?

Predstavili bomo zakonodajne spremembe na področju trga dela in nove pristojnosti delovnih inšpektorjev, z iskalci kadrov pa bomo spregovorili o zaposlovanju in aktualnih spremembah na trgu delovne sile.

Podjetnikom bomo predstavili evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Izvedeli bodo, kako se bo spremenilo pridobivanje osebnih podatkov za poslovno uporabo.

Udeleženci bodo prav tako imeli možnost spoznati trende v FinTech industriji in digitalnem marketingu.

Predstavili bomo tudi dva zanimiva projekta - Erasmus za podjetnike in Žensko podjetništvo. Slednji višje izobraženim ženskam brez zaposlitve, ki si želijo podati na samostojno poslovno pot, nudi možnost pridobitve subvencije v višini 5.000 evrov.

Ne bomo pa se izognili niti aktualnim davčnim spremembam - med drugim bomo govorili o višini DDV, uporabi vezane knjige računov, višini in obračunavanju olajšav pri dohodnini, o bolniški odsotnosti in zdravstvenem nadomestilu - in kriptovalutam.

Veliko zanimanje za 10. Dneve podjetništva

Udeležba na 10. dnevih podjetništva jebrezplačna, a je število mest za udeležence omejeno. Če še niste prijavljeni, zato ne odlašajte. Izkoristite priložnost in pridite po podjetniško znanje. Prijavite se lahko na eno ali na več predavanj, debat oziroma okroglih miz.

Prijavite se!

Na voljo tudi brezplačna individualna svetovanja

Poleg bogatega programa pa na 10. Dnevih podjetništva za vse (bodoče) podjetnike pripravljamo tudi kratka individualna svetovanja. Povsem brezplačno boste lahko dobili odgovore na vaša konkretna vprašanja. Svetovali vam bodo strokovnjaki iz podjetja DATA - iz našega računovodskega servisa, podjetniškega in pravnega oddelka, iz oddelka za razpise in razvoj in oddelka za spletni marketing.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijeizobraževanja kadri podjetniške novice podjetništvo zakonodaja zanimivosti

Oznake10. dnevi podjetništva avtorski članki individualna svetovanja izobraževanje podjetništvo

POVEZAVA: https://data.si/blog/2017/11/01/ze-prijavljeni-na-10-dneve-podjetnistva/