O-STA

Prijave na 10. Dneve podjetništva 2017 zapremo v nedeljo!

Prijavljenih že več kot 300 podjetnikov in bodočih podjetnikov. Letos o tematikah, ki so pomembne za podjetja v obdobju rasti! Devet predavanj, dve okrogli mizi, ena ekspresna debata. Še vedno se je mogoče prijaviti na brezplačna individualna svetovanja.

Podjetje Data in Tehnološki park Ljubljana že deseto leto zapored v prvi polovici novembra organizirata Dneve podjetništva.

Letos bodo potekali 14. in 15. novembra 2017 v Tehnološkem parku v Ljubljani. Na dogodek se je že prijavilo več kot tristo podjetnikov, bodočih podjetnikov in vseh, ki jih podjetništvo zanima. Prijave so še mogoče, prijavnico pa bomo zaprli v nedeljo, 12. novembra 2017.

Glede na stanje prijav pričakujemo popolnoma polno predavalnico že prvi dan na predavanju o davčnih novostih, ki jih bodo morali podjetniki že v kratkem upoštevati pri svojem poslovanju. Skoraj do zadnjega sedeža je že zapolnjeno tudi predavanje o novi ureditvi varstva osebnih podatkov, ki so ga pripravili Datini pravni strokovnjaki. Podobno bo tudi na predavanju o nevarnostih kriptovalut. Prvi dan bomo pregledali še zakonodajne spremembe na področju zaposlovanja ter se na okrogli mizi pogovarjali o iskanju kadrov in na debati o projektu Žensko podjetništvo.

S hitro prijavo še lahko ujamete kakšen prost sedež na predavanju o razvoju učinkovitih spletnih mest in o vzpostavitvi mednarodne prodaje iz Slovenije. V drugem dnevu bo zagotovo najbolj polna predavalnica na predavanju o digitalnem marketingu s pregledom trendov do leta 2020. Zaradi izjemnega zanimanja podjetnikov bomo za to predavanje v dvorano namestili dodatne stole! O trendih - konkretno v FinTech industriji - bomo poslušali tudi na prvem predavanju drugega dne, razpravi med mladimi podjetniki pa bomo lahko prisluhnili na okrogli mizi o Erasmusu za podjetnike.

Pred začetkom programa prvega dne in med odmorom se bodo udeleženci lahko posvetovali z Datinimi strokovnjaki iz petih različnih področij in jim brezplačno zastavili svoje podjetniško vprašanje.

Vsi dogodki v sklopu 10. Dnevov podjetništva 2017 so brezplačni, zaradi omejenega prostora pa so prijave obvezne!

Prijave še sprejemamo do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do 12. novembra 2017 preko prijavnice na spletni strani.

Za več informacij smo vam na voljo!

Manca Borko Grimšič, Data d. o. o., 01/6001 544, manca.borko.grimsic@data.si

Vera Nunić, Tehnološki park Ljubljana d. o. o., 01/ 6203 407, vera.nunic@tp-lj.si