O-STA

Slovensko poslovno okolje in poslovna migracija

V Beogradu je potekalo srečanje podjetnikov na temo "Slovensko poslovno okolje in poslovna migracija". Organizirali so ga Ambasada Republike Slovenije v Srbiji, Slovenski poslovni klub in podjetje Data.

IZOBRAŽEVANJE

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Ustanovitev podjetja je preprosta! Že veste, kako poteka postopek?

Več informacij

Imate tudi vi dobro poslovno idejo in razmišljate o odprtju podjetja? Če potrebujete informacije glede ustanovitve podjetja, vabljeni na brezplačno izobraževanje Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja.

Prijava na izobraževanje

Slovensko poslovno okolje predstavili strokovnjaki z Date

V podjetju Data smo specializirani za svetovanje in pomoč tujim podjetnikom pri poslovanju v Sloveniji. Poslujemo že več kot 25 let, imamo državno dovoljenje za registracijo podjetij, podjetnikom pa pri poslovanju pomagamo s pravnimi in računovodskimi storitvami. Zato smo izjemno hvaležni, da smo dobili priložnost za sodelovanje na poslovnem srečanju v Beogradu, ki je bilo namenjeno podjetnikom, ki jih zanima poslovanje v Sloveniji.

Podjetnikom v Srbiji so naši podjetniški strokovnjaki svetovali o registraciji podjetij ter jih seznanili z načinom pridobivanja dovoljenj za delo in bivanje v Sloveniji. In sicer tako za državljane Srbije kot tudi drugih držav izven EU. Srbskim podjetnikom so na kratko predstavili tudi obdavčitev poslovanja v Sloveniji.

Poslovno srečanje je bilo uspešno izvedeno in dobro obiskano, kar vsekakor potrjuje, da je zanimanje za poslovno sodelovanje med Srbijo in Slovenijo veliko. K temu so zagotovo pripomogle tudi obetavne gospodarske napovedi za letošnje in prihodnje leto.

Če imate tudi vi poslovno idejo, ki je še niste uresničili, je zdaj zagotovo pravi čas, da to storite! Pri tem pa vam bomo v podjetju Data ustrezno svetovali in pomagali. Preden se nam torej zares pridružite v podjetništvu, si potrebno znanje in informacije naberite na katerem izmed naših brezplačnih izobraževanj.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijeizobraževanja podjetniške novice podjetništvo ustanovitev d.o.o. ustanovitev podjetja ustanovitev s.p. zanimivosti

Oznakeambasada republike slovenije v srbiji avtorski članki beograd data registracija podjetja slovenski poslovni klubslovensko poslovno okolje

POVEZAVA: https://data.si/blog/2017/11/29/slovensko-poslovno-okolje/