O-STA

Nacionalna konferenca eTwinning - KONFeT 2017

V sredo, 13. decembra 2017, se bo v Radisson Blu Plaza Hotelu v Ljubljani odvila nacionalna konferenca eTwinning - KONFeT 2017 z naslovom eTwinning z roko v roki z Erasmus+.

Dogodek je namenjen vzgojiteljem predšolskih otrok ter učiteljem, ki poučujejo v prvi in drugi triadi osnovnih šol; začetnikom v eTwinningu ter eTwinnerjem, ki želijo nadgraditi poznavanje projektnega managementa ter novincem v Erasmus+ programu (projekti mobilnosti KA1, šolska partnerstva KA2).

Rdeča nit konference bo spodbujanje kakovosti evropskih šolskih in predšolskih projektov ter projektnega načrtovanja v programih eTwinning in Erasmus+. Pri tem bo posebna pozornost namenjena podpori šolskih partnerstev in projektov mobilnosti osebja Erasmus+ (KA1 in KA2) s pomočjo portala eTwinning.

Konferenca bo tudi priložnost za slavnostno razglasitev najboljših projektov eTwinning 2017. V letošnjem letu bo CMEPIUS podelil nacionalno nagrado eTwinning, zlati kabel 2017, v treh glavnih starostnih kategorijah (4-11, 12-15, 16-19 let) in dveh posebnih kategorijah (naj šolski tim eTwinning ter delo z učenci s posebnimi potrebami).