O-STA

Vabilo - predaja PwC donacije zavetišču za živali Horjul, kjer bomo z donacijo pomagati brezdomnim živalim tako, da jih v zavetišču veterinarsko oskrbijo, poskrbijo za ustrezno začasno namestitev, ter jim poiščejo nov dom

Ljubljana (13. December 2017) - PwC skupaj s sodelavci podpira različne družbeno odgovorne iniciative. Verjamemo, da nismo le zaupanja vredni poslovni svetovalci, temveč lahko pomagamo tudi osrečevati, zato smo tudi letos organizirali tradicionalni decembrski "PwC Sweet Baking Charity Day".

Letošnji "Sweet Baking Charity Day" je dobil kar dva ambasadorja, PwC Partnerja, Pawla Peplinskega in Pera A. Sundbya. Izkupiček, ki smo ga zbrali sodelavci PwC-ja sta Partnerja podvojila, namenjen pa bo zavetišču za živali Horjul. Skupaj smo zbrali 780,00€.

Predaja donacije bo v četrtek, 14. 12. 2017, ob 13:00, v zavetišču Horjul, Smrečje 55 1354 Horjul.

"Verjamem, da je letošnje dejanje dokaz dobrote, ter, da lahko vsak posameznik osrečuje. Želim si, da bi bilo čim več družb, kot je PwC, ki z organizacijo družbeno odgovornih akcij pomagajo pri kreiranju okolja, prijaznega za bivanje vsem ljudem in živalim", pravi Tatjana Jurca, ki je pri PwC odgovorna za družbeno odgovorne akcije.

Pri PwC želimo biti vključeni: biti vključeni ne samo v globalno razpravo in v gibanje k odgovornim poslovnim praksam, ki ustvarjajo pozitivno spremembo v svetu, pač pa tudi v akcije, ki ljudem in živalim polepšajo dan.

PwC