O-STA

Nov sodoben bencinski servis TUŠ OIL tudi v Kočevju

(Kočevje, 23. julij 2004) Podjetje Engrotuš je danes odprlo nov bencinski servis v neposredni bližini supermarketa Tuš v Kočevju. To je že četrti bencinski servis podjetja Tuš v Sloveniji. Vrednost investicije nove pridobitve, ki vključuje storitve bencinskega servisa, prodajalne in avtopralnice, znaša 150 milijonov tolarjev.

Za nemoteno obratovanje novega bencinskega servisa, kakovostno ponudbo in prijazno postrežbo bo sedem dni v tednu, od 6:00 do 22:00 ure, skrbelo 5 redno zaposlenih. Sodoben objekt bencinskega servisa s štirimi točilnimi mesti poleg goriva kupcem na prodajnih površinah zagotavlja tudi široko paleto izdelkov za varno in udobno potovanje. Tuš je ponudbo dopolnil tudi z moderno avtopralnico, ki poleg osnovnega pranja avtomobila poskrbi za celovito nego vozil. Avtopralnica je ekološko in tehnološko visoko dovršena, saj so posebno skrb namenili sistemu recikliranja odpadne vode, kar pomeni, da njeno delovanje ne bo obremenjevalo okolja. Ponudbo servisa pa zaokroža tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah. Februarja letos so podoben servis odprli že v Murski Soboti, pred njim pa v preteklem letu tudi v Mariboru in Celju. Na dan otvoritve v Kočevju lahko kupci prihranijo 5 SIT pri litru.

"Naša temeljna dejavnost ostaja trgovina. Hkrati pa se s svojo ponudbo vse bolj širimo tudi na področja zabaviščne dejavnosti, gostinstva in energetike. Z današnjim odprtjem sodobnega bencinskega servisa bomo popestrili ponudbo tudi v kočevski regiji in zadovoljili potrebe najbolj zahtevnih kupcev", je ob tej priložnosti poudaril Aleksander Svetelšek, direktor podjetja Engrotuš.

Dodatne informacije:

Leonida Pevec, dipl.ekon.

odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš

Tel. 03 424 11 32

fax. 03 424 12 80

e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

http://www.trgovinetus.com