O-STA

Podjetje Starr Companies po upokojitvi Charlesa Dangela imenovalo Stevea Blakeyja za predsednika in glavnega izvršnega direktorja podjetja Starr Insurance Holdings

NEW YORK, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Starr Companies je v torek sporočilo, da je bil Steve Blakey imenovan za predsednika in glavnega izvršnega direktorja podjetja Starr Insurance Holdings.

"Z veseljem predstavljamo Stevea kot novega predsednika našega podjetja. Z več kot 35 let izkušenj, vključno z vzpostavljanjem Starrove prisotnosti v Združenem kraljestvu in po Evropi, kot tudi s plasiranjem Starra kot enega vodilnih ponudnikov letalskega in vesoljskega zavarovanja na svetu, je Steve izjemno usposobljen za vodenje podjetja v smeri nadaljnjega napredka," je dejal Maurice R. Greenberg, direktor Starr Companies.

Steve Blakey bo nasledil Chucka Dangela, ki je sporočil, da odhaja v pokoj. "Po 46 letih v zavarovalništvu bi se radi zahvalili Chucku za njegov prispevek podjetju in zavarovalništvu nasploh. Odigral je ključno vlogo pri rasti Starra in ob upokojitvi mu želimo vse dobro."

O podjetju Starr Companies

Starr Companies (Starr) je svetovno tržno ime za podjetja in podružnice Starr International Company, Inc., ki delujejo na področju zavarovalništva in asistence na potovanjih, ter za investicijsko podjetje C.V. Starr & Co., Inc. in njegove podružnice. Starr je ena izmed vodilnih zavarovalniških in investicijskih organizacij, ki je prisotna na petih kontinentih; Starr prek svojih zavarovalniških podjetij nudi zavarovanja za premoženje, nesreče in nezgode ter zdravstveno zavarovanje kot tudi široko paleto specializiranih zavarovanj za letalstvo, pomorstvo, energetiko in dodatna nezgodna zavarovanja. Navedena hčerinska zavarovalniška podjetja imajo najboljšo oceno A (odlično) bonitetne agencije A.M. Best: Starr Indemnity & Liability Company, Starr Surplus Lines Insurance Company, Starr Syndicate Limited pri Lloyd's of London, Starr International Insurance (Azia) Ltd. in Starr Insurance & Reinsurance Limited.

Za več informacij nas obiščite na www.starrcompanies.com

Sporočilo za javnost v angleščini je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171219006237/en/

Kontakti:Starr Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Direktorica za vsebine, komuniciranje in odnose z mediji
paula.negro@starrcompanies.com

Vir: Starr Companies