O-STA

Nagradna igra "Vklopi razum, zahtevaj račun!" se nadaljuje

Namen nagradne igre "Vklopi razum, zahtevaj račun!" bo še naprej spodbujanje potrošnikov za zahtevanje, jemanje in preverjanje računov. V letu 2018 pa bo imela dve novosti. Za nagrado "Storitve" se bodo lahko potegovali tudi računi odvetnikov, zdravnikov, zobozdravnikov in veterinarjev, sodelovanje pa bo mogoče le še preko mobilne in spletne aplikacije.

>>> Bi se nam z novim letom pridružili v podjetništvu? Registracija podjetja je preprosta in brezplačna, a preden si rezervirate termin zanjo na VEM točki Data, morate dobro razmisliti o vaši poslovni ideji in se vprašati, če bo res uspešna na trgu. Pri tem vam pomagajo naši podjetniški strokovnjaki na brezplačnem izobraževanju Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

"Vklopi razum, zahtevaj račun!" tudi v 2018

Nagradna igra "Vklopi razum, zahtevaj račun!", v kateri lahko sodelujejo fizične osebe (potrošniki), bo potekala vse leto 2018. Finančna uprava RS (Furs) jo bo prirejala v štirih zaporednih krogih, v vsakem pa izžrebala tri nagrade.

  • 1-krat denarna nagrada "Paket računov" v vrednosti 10.000 evrov
  • 1-krat denarna nagrada "Storitve" v vrednosti 10.000 evrov
  • 1-krat denarna nagrada "eDavki" v vrednosti 10.000 evrov

Poleg klasične nagrad za 10 preverjenih računov različnih izdajateljev, se bodo potrošniki lahko potegovali še za dve posebni nagradi. In sicer, če bodo zbirali račune mojstrov, ki opravljajo storitve na domu, taksistov, vedeževalcev, frizerjev, kozmetičnih salonov, pralnic itd (nagrada "Storitve"). Po novem pa se lahko za omenjeno nagrado potegujejo tudi računi odvetnikov, zdravnikov, zobozdravnikov in veterinarjev.

Nagrajeni pa bodo tudi davčni zavezanci (fizične osebe), ki bodo s Fursom poslovali elektronsko preko sistema eDavki. Z večjo uporabo eDavkov želijo namreč zmanjšati papirno birokracijo in poenostaviti, skrajšati ter poceniti upravne postopke. Do eDavkov pa po novem lahko fizične osebe dostopajo brez certifikata.

>>> Če je ustanovitev podjetja že za vami, morate seveda biti izjemno pazljivi pri izdajanju računov. Po ustrezno znanje lahko pridete na Abecedo poslovanja.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijepodjetniške novice podjetništvo zanimivosti

Oznakeavtorski članki edavki furs izdajanje računov nagradna igra vklopi razum zahtevaj račun!

POVEZAVA: https://data.si/blog/2017/12/28/vklopi-razum-zahtevaj-racun/