O-STA

Uresničite svojo poslovno idejo z našo pomočjo!

Če imate poslovno idejo, je zdaj pravi čas, da jo realizirate. Trenutne gospodarske razmere so namreč zelo ugodne. V podjetju Data vam bomo pred, med in po ustanovitvi podjetja pomagali s pravnimi, računovodskimi in marketinškimi nasveti. Ponujamo pa vam tudi številna podjetniška izobraževanja. Zato ne odlašajte in uresničite svojo poslovno idejo!

>>> Že poznate 5 razlogov za odprtje podjetja v letu 2018?

Kako lahko uresničite svojo poslovno idejo?

Vas vleče v podjetništvo, a niste prepričani ali je ideja, ki se vam je utrnila, res lahko vaša poslovna priložnost?

Na brezplačnem seminarju Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo bodoči podjetniki izvejo, kako se lotiti uresničevanja poslovne ideje in kakšni so osnovni pogoji za začetek poslovanja. Seminar je namenjen vsem, ki razmišljate o samostojni podjetniški poti in vsem, ki že imate kakšno zamisel, pa ne veste, kako začeti z njenim uresničevanjem.

Če ideje še nimate, pa bi kljub temu radi šli na svoje, vam utegne koristiti seznam desetih najpogosteje registriranih podjetniških dejavnostina naši VEM točki.

Prelistajte našo brošuro

Tudi letos smo v podjetju Data izdelali brošuro, v kateri lahko najdete koristne informacije za vaše poslovanje. Povsem brezplačno do nje dostopate s klikom na spodnjo povezavo:

>>> BROŠURA

V brošuri izpostavljamo, na kaj morate pomisliti preden uresničite svojo poslovno idejo oziroma opravite postopek za odprtje podjetja. Svetujemo, kako ravnati, ko spreminjate obvezna zavarovanja zase ali za svoje zaposlene, spregovorimo o komunikaciji med podjetnikom in računovodjo ter o skrivnostih vaših zaposlenih, ki jih računovodji morate razkriti. S skrivnostmi se ukvarjamo tudi zaradi novih pravil varstva osebnih podatkov v digitalnem svetu, ki ga še najbolje predstavimo z raznolikostjo družabnih omrežij. V času, ko kadra primanjkuje, pa vam pomagamo tudi pri zaposlovanju delavcev iz tujine.

Če ste podjetniški začetnik, vam priporočamo tudi obisk Abecede poslovanja - seminarja, na katerem vam bodo računovodski strokovnjaki pojasnili vse vidike vodenja poslov v samostojnem podjetju.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijeizobraževanja podjetniške novice podjetništvo svetovanja ustanovitev d.o.o. ustanovitev podjetja ustanovitev s.p.

Oznakeabeceda poslovanja avtorski članki brošura poslovna ideja uresničite svojo poslovno idejo ustanovitev podjetja

POVEZAVA: https://data.si/blog/2018/01/21/uresnicite-svojo-poslovno-idejo/