O-STA

Podim - priložnost za zagonska podjetja

Zagonska podjetja, ki se želijo predstaviti na mednarodni startup konference Podim, imajo samo še do petka, 23. marca, čas za pridobitev posebne startup vstopnice, s katero lahko sodelujejo na izzivu Podim Challenge.

>>> Odprtje podjetja je povsem enostavno! Oglasite se na VEM točki DATA, ki je ena najuspešnejših v Sloveniji.

Podim je najvplivnejša start-up konferenca v evropski Jadranski regiji in na področju Zahodnega Balkana. Potekala bo v maju, poleg obetavnih startupov pa se je bo udeležilo več kot 100 investitorjev in predstavnikov velikih uveljavljenih podjetij iz vsega sveta.

Podim Challenge je namenjen startupom v zgodnjih fazah razvoja, ki iščejo semensko naložbo tveganega kapitala ali strateško partnerstvo z uveljavljenimi podjetji.

Podimova žirija, ki jo sestavljajo podjetniki in investitorji, bo med vsemi prijavljenimi startupi izbrala 200 najbolj obetavnih. Ti bodo dobili priložnost, da se predstavijo predstavnikom korporacij in investitorjem na glavnem odru konference.

Obenem se bodo potegovali za bogate nagrade. Med njimi je tudi prilagojen "all-inclusive" program v enem od svetovnih startup vozlišč v skupni vrednosti več kot 10.000 evrov.

>>> Priložnosti za zagonska podjetja

>>> Ideje za zagonska sredstva

Zakaj se prijaviti na Podim Challenge?

Tu je pet razlogov razlogov za prijavo na Podim Challenge:

  • Udeležba na Demo dnevu: Podjetniki lahko svoj startup predstavijo investitorjem in korporativnim partnerjem na posebnem Demo dnevu. Ta bo potekal pred uradnim začetkom konference, 14. maja.
  • Osebno srečanje z več kot 100 investitorji iz celega sveta - angelskimi investitorji, predstavniki VC skladov in najboljših pospeševalnikov iz regije.
  • "All-inclusive" potovanje v enega izmed svetovnih startup središč: Silicijevo dolino, Boston (ZDA), London (VB) ali Hangzhou (dom Alibabe, Kitajska), in številne druge nagrade v skupni vrednosti več kot 10.000 evrov.
  • Srečanje z več kot 150 predstavniki korporacij, ki sodelujejo s startupi in investirajo vanje.
  • Srečanje s potencialnimi distributerji in partnerji na posebnem pokonferenčnem dogodku Marketplace, ki bo 17. maja. Na dogodku bodo podjetniki spoznali top distributerje in izkušene hardware startupe iz vsega sveta ter dobili dragocene informacije in povezave za zagon svojega hardware startupa.

>>> Ste opravili postopek za ustanovitev podjetja? Na kaj vse morate biti v nadaljevanju pozorni pri vašem poslovanju, razlagamo na brezplačnem izobraževanju Podjetnik sem - kaj pa zdaj?.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijefinance podjetniške novice podjetništvo ustanovitev d.o.o. ustanovitev podjetja ustanovitev s.p.

Oznakeavtorski članki podim podim konferenca start up zagonska podjetja

POVEZAVA: https://data.si/blog/2018/03/20/podim-priloznost-za-zagonska-podjetja/