O-STA

Gorenjska banka v Mariboru odprla poslovalnico za podjetja

Podjetja, ki imajo sedež v podravski ali pomurski regiji, predstavljajo sorazmerno velik del poslovnega portfelja Gorenjske banke. Predvsem njim je namenjena tudi nova poslovalnica za podjetja, ki jo je Gorenjska banka pred kratkim odprla v Mariboru.

Navkljub številnim oblikam sodobnih bančnih poti zlasti za zasebnike in mala podjetja, pa tudi srednje velike družbe velja, da jim osebni stik z bančnim svetovalcem lahko precej olajša vsakodnevno poslovanje. Prav v tem je tudi ključni razlog, zaradi katerega je Gorenjska banka v Mariboru odprla novo poslovalnico za podjetja - na ta način je zagotovila boljšo razpoložljivost svojih svetovalcev in povečala prožnost pri oblikovanju njim prilagojenih bančnih rešitev.

Regionalne pravne osebe, podjetniki in zasebniki lahko računajo na celovit bančni servis Gorenjske banke, kakovostno strokovno podporo pri izbiri najprimernejših storitev ter na več prožnosti pri oblikovanju specifičnih bančnih oziroma finančnih rešitev.

Mariborska poslovalnica Gorenjske banke za podjetja se nahaja v poslovni stavbi na Ulici heroja Bračiča 6. Poslovnim strankam, obstoječim in potencialnim, je na voljo vsak delovnik do 16.00 ure. Vodi jo izkušena bančnica Sandra Gorčan Maučec.


Gorenjska banka d.d., Kranj

Poslovanje z malimi in srednjimi družbami

Oddelek Maribor

Ulica heroja Bračiča 6, Maribor

T: 04 20 84 585


Delovni čas:

vsak delovnik

od 8.30 do 12.00 ure in

od 13.00 do 16.00 ure