O-STA

Šardža s prvim popolnoma integriranim centrom za vlagatelje

Novi center bo glavna vstopna točka za svetovne vlagatelje in ključ do več storitev za vlagatelje v emiratu


Šardža, Združeni arabski emirati--(BUSINESS WIRE)-- V želji da bi podprli potencialne tuje vlagatelje, ki želijo razširiti svoje ambicije po mednarodni rasti v ZAE, je tretji največji emirat, Šardža, napovedal odprtje digitalno močno podprtega projekta za podporo poslovanju, Centra za vlagatelje.

Sporočilo za javnost vključuje multimedijske vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20180919005444/en/


Agencija emirata za investicije in razvoj, Shurooq, je sklenila partnerstvo z Injazat Services, da bi razvila tehnološko dovršen kompleks, ki bo ponujal izčrpen razpon popolnoma integriranih uslug poslovnega svetovanja, ki bo posebej koristil novim igralcem na terenu ZAE.

Urad bo ključna vstopna točka za lastnike podjetij in vlagatelje z vsega sveta v Šardži, z visoko usposobljenimi zaposlenimi pa bo igral nepogrešljivo vlogo pri spodbujanju investicij na najvišji in srednji ravni v različnih sektorjih emirata.

Prek storitvenega centra bodo vlagatelji neposredno povezani z regulatorji emirata in bodo imeli dostop do vseh oddelkov, pristojnih za izdajo komercialnih licenc, ter opravljali druge uradne obveznosti, potrebne za vzpostavitev poslovanja v Šardži, kar bo omogočalo transparentnost, kakovost in učinkovitost.

Po besedah predstavnikov Shurooqa želijo s storitvenim centrom povečati poslovno privlačnost Šardža, saj bodo lahko sedaj vlagatelji uporabljali najsodobnejši podatkovni in informacijski center ne da bi ga morali zgraditi sami.

Gospodarstvo Šardže hitro postaja zelo raznoliko, nenaftni sektorji, kot so turizem, zdravstvo, transport in logistika, lahka industrija, založništvo in druge, beležijo strmo rast. Neposredne tuje naložbe v gospodarstvo emirata so lani zrasle na 1,63 milijarde ameriških dolarjev.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180919005444/en/

Kontakti:

SHUROOQ
Mousa Nimer
M +971 50 222 0561
m.nimer@nncpr.com

Vir: Shurooq

Foto: Splošna fotografija Sharjaha (Foto: Shurooq)

Foto: Splošna fotografija Sharjaha (Foto: Shurooq)

Foto: Splošna fotografija Sharjaha (Foto: Shurooq)