O-STA

Zagnana brezplačna akademija za e-učenje v podporo napredku žensk

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Ustanova za napredek žensk Nama, s sedežem v Šardži, je ob robu 73. zasedanja Generalne skupščine Združenih narodov v New Yorku zagnala E-akademijo Badiri, brezplačno, globalno, večjezično spletno akademijo, ki nudi dostop do izobraževalnih virov in strokovnih tečajev.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate na: https://www.businesswire.com/news/home/20180928005252/en/

Kosilo ob zagonu Namine E-akademije Badiri ob robu zasedanja Generalne skupščine OZN v New Yorku (Foto: program Namine E-akademije Badiri)

Ta poteza dodatno utrjuje predanost Združenih arabskih emiratov podpori žensk in razvoju praktičnih rešitev, da premagajo ovire, ki jim preprečujejo dostop do znanja in kakovostnega učenja.

Čeprav so programi in izobraževalni viri izbrani tako, da kar najbolje zadostijo izzivom napredka žensk pri učenju in strokovnem razvoju, je E-akademija na voljo tako ženskam kot moškim po vsem svetu, kar je skladno z Naminim trdnim prepričanjem, da imajo vsi ljudje pravico, da dostopajo do virov znanja.

V partnerstvu z brazilsko platformo digitalnega učenja FazINOVA, je bila E-akademija Badiri zgrajena na modelu množičnih odprtih spletnih tečajev in posameznikom nudi brezplačen dostop preko internetne strani www.badiriacademy.org in mobilne aplikacije.

Vsebine prispevajo mednarodne izobraževalne entitete in posamezniki s celotnega sveta, da bi zadostili potrebam žensk in moških, univerzitetnih študentov, tako mladih kot uveljavljenih podjetnikov, strokovnih delavcev, aktivnih iskalcev zaposlitve in vseh, ki želijo razviti svoje strokovno znanje in življenjske spretnosti.

Zagon E-akademije Badiri spremlja kampanja #IWishILearned (želim si, da bi se učil/-a), ki poudarja pomen vseživljenjskega učenja in izpostavlja spretnosti in znanja, ki lahko ljudem pomagajo pri napredku v zasebnem in profesionalnem življenju, če le imajo dostop do njih.

Ljudi spodbujamo, da na družabnih medijih delijo videe o tem, kaj se želijo naučiti s ključnikom #IWishILearned.

V začetni fazi bo E-akademija ponujala strokovne programe na področju ekonomije, podjetništva, kulture, teorije in znanosti v arabščini in angleščini. Ta seznam se bo postopoma širil in zajel dodatne programe in jezike.

E-akademija je pozvala vse univerze, izobraževalne inštitucije in poklicne šole, ter strokovnjake na posameznih področjih, da prispevajo vsebine za to brezplačno izobraževalno platformo.

Povezava do videa: https://we.tl/t-zhSGiGOkQN

Izvirno različico sporočila si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180928005252/en/

Kontakti

NAMA Women Advancement Establishment
National Network Communications NNC
Mousa Nimer, +971502220561
m.nimer@nncpr.com

Vir: NAMA