O-STA

Družba TurbineAero napovedala nov objekt na Tajskem in novega izvršnega direktorja Roberta Wilsona


CHANDLER, Arizona in CHONBURI, Tajska - (BUSINESS WIRE) - TurbineAero je danes napovedal polaganje temeljnega kamna za novo stavbo v davčno ugodnem območju industrijske cone Amata v mestu Chonburi v bližini Bangkoka na Tajskem. Napovedal je tudi, da se je Robert Wilson družbi pridružil kot novi izvršni direktor.

Sporočilo za javnost ima večpredstavne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate na https://www.businesswire.com/news/home/20181009006098/en/

Družba TurbineAero s sedežen v mestu Chandler v ameriški zvezni državi Arizona je eden vodilnih svetovnih neodvisnih ponudnikov storitev vzdrževanja, popravil in remonta letalskih delov, ki se osredotoča na pomožne pogonske enote in sorodne produkte. V novi zgradbi bo na več kot sedem tisoč kvadratnih metrih do 250 zaposlenih izvajalo visokotehnološka testiranja ter vzdrževalna dela, popravila in remonte za letalske dele in sisteme za naše stranke po svetu, vključno z vzdrževanjem, popravili in remonti pomožnih pogonskih enot, storitvami hitrih popravil in storitvami popravil pomožnih pogonskih enot.

"Veseli smo, da lahko začnemo z gradnjo novih prostorov za vzdrževanje, popravilo in remont pomožnih pogonskih enot družbe TurbineAero v Aziji. Nova stavba poudarja rast družbe TurbineAero v zadnjih dveh letih in potrjuje razvoj letalske industrije na Tajskem, pri katerem z veseljem sodelujemo. Nova stavba bo imele tri povsem nove digitalizirane enote za testiranje pomožnih pogonskih enot in najmodernejšo opremo za neinvazivno testiranje, popravila in remont. Nova najsodobnejša oprema in zasnova delovnega prostora nam bosta omogočila nadaljnje izboljšanje rokov opravljanja storitev, učinkovitosti in izvedbe," je dejal Peter Gille, podpredsednik in generalni direktor družbe TurbineAero Repair-Asia. "Gradnja tovrstnega obrata je kompleksna in draga, in kaže na zaupanje, ki ga ima naš upravni odbor do kraljevine Tajske in njenih prizadevanj za okrepitev svojega položaja inovativnega in storitvenega gospodarstva v jugovzhodni Aziji."

Poleg nove stavbe je družba napovedala, da je Robert Wilson postal novi izvršni direktor TurbineAero, Inc. Pred tem je leta 2014 ustanovil družbo Aerospace Advisory Group in bil svetovalec oziroma član upravnega odbora pri vodilnih družbah v letalski industriji. 27 let je bil na vodilih položajih v družbi Honeywell in njenih predhodnicah in tako sodeloval pri podpori strank s področja komercialnih letalskih prevoznikov ter vojaškega in poslovnega letalstva. Zadnjih devet od omenjenih sedemindvajsetih let pri družbi Honeywell je bil predsednik sektorja za poslovno in splošno letalstvo.

"Počaščen in vesel sem, da lahko vodim globalno ekipo specialistov za pomožne pogonske enote družbe TurbineAero v času, ko vstopamo v vznemirljivo fazo naše konstantne rasti. Veseli smo tega ključnega trenutka pri gradnji prvovrstnega objekta za našo izkušeno ekipo družbe TurbineAero Thailand, s katerim bomo lahko zagotovili izvrstne storitve vzdrževanja, popravil in remonta pomožnih pogonskih enot obstoječim in bodočim strankam v regiji," je dejal Robert Wilson.

O družbi TurbineAero, Inc.

TurbineAero je vodilni ponudnik storitev vzdrževanja, popravil in remonta pomožnih pogonskih enot, ki zagotavlja celostne, prožne in zanesljive rešitve za svetovno letalsko industrijo. TurbineAereo kot največji globalni neodvisni ponudnik storitev vzdrževanja, popravil in remonta pomožnih pogonskih enot popravlja, prodaja, oddaja, testira in certificira pomožne pogonske enote in z njimi povezane dele. TurbineAero trenutno deluje na štirih lokacijah; tri poslovne enote so blizu Phoenixa v Arizoni v Združenih državah Amerike, četrta pa v bližini Bangkoka na Tajskem. Za več informacij obiščite www.turbineaero.com.

Za ogled izvirnika na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20181009006098/en/

Kontakti
Več informacij za novinarje:
TurbineAero, Inc.
Lisa Gates
(480) 824-2700
Lisa.gates@turbineaero.com

Vir: TurbineAero, Inc.