O-STA

Napovedujemo 11. Dneve podjetništva!

Napovedujemo 11. Dneve podjetništva!

11. Dnevi podjetništva bodo potekali v torek, 13., in sredo, 14. novembra. Tudi letos jih organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data.

Ponovno pripravljamo pester nabor brezplačnih dogodkov. Vsa predavanja in ostalo dogajanje bodo tudi tokrat potekali v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 - stavba B).

Vsi podjetniki, bodoči podjetniki in radovedni posamezniki s podjetniško žilico si torej rezervirajte datum, da ne boste zamudili dogodka, na katerem boste dobili neprecenljive infromacije in nasvete za uspeh v svetu podjetništva.

Tudi letos bomo prvi dan, torej 13. novembra 2018, odprli svetovalnico, kjer vam bodo strokovnjaki iz podjetja Data takoj odgovorili na vaša podjetniška vprašanja!

Lani se je zanimivih predavanj o zaposlovanju, davkih in kriptovalutah ter o mednarodnemu delovanju in spletnemu marketingu udeležilo več kot 300 podjetnikov in bodočih podjetnikov.

Spremljajte naše novice, saj bomo kmalu objavili podroben program in način prijavljanja na udeležbo na dogodku. Prijave na 11. Dneve podjetništva 2018 bodo namreč odprte samo do zapolnitve mest.

Podjetje Data že skoraj tri desetletja podpira podjetnike na njihovi poslovni poti. Na naši VEM točki Data lahko hitro in brezplačno registrirate s.p. ali d.o.o., nato pa vas podpremo tudi z zanesljivimi računovodskimi storitvami, podjetniškim svetovanjem in številnimi brezplačnimi izobraževanji. Če vas mika podjetništvo, vas najprej vabimo na predstavitev Prednosti in slabosti samozaposlitve.

Aktivnost sofinancirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije ter SPIRIT Slovenija.