O-STA

Evropska podružnica Mary Kayja prejela bronasto nagrado za tehnološko odličnost Brandon Hall Group 2018

Inovativna platforma za e-učenje povezuje samostojne kozmetične svetovalce in svetovalke Mary Kayja z izobraževalno skupnostjo na osnovi vsebine, dostopnosti in lokalizacije. (Grafika: Mary Kay Inc.)

Prestižna nagrada novemu in inovativnemu sistemu za izobraževanje o prodaji Link & Learn™

DALLAS, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Brandon Hall Group, ena najbolj znanih in uveljavljenih raziskovalnih organizacij v industriji izboljševanja uspešnosti, je podjetju Mary Kay podelila prestižno bronasto nagrado Brandon Hall Group za odličnost v kategoriji največji napredek v tehnologiji za upravljanje z učenjem za zunanje poučevanje.

Sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190110005091/en/

Nagrada je namenjena inovativnemu sistemu za izobraževanje o prodaji Link & Learn™ kozmetičnega podjetja. Prijavljene projekte je ocenjevala komisija, ki so jo sestavljali neodvisni veterani iz industrije ter analitiki in vodstvo podjetja Brandon Hall Group. Dobitniki nagrad bodo počaščeni na konferenci odličnosti v upravljanju s človeškim kapitalom, ki jo bo Brandon Hall januarja gostil v West Palm Beachu na Floridi.

Mary Kayjevi neodvisni kozmetični svetovalci oz. svetovalke na devetih evropskih trgih bodo med prvimi, ki bodo izkusili zahteven učni načrt, katerega cilj je razširiti podporo učenju samostojnim prodajalcem in povečati njihovo poslovno uspešnost. Inovativna platforma za e-učenje povezuje Mary Kayeve neodvisne kozmetične svetovalce in svetovalke z izobraževalno skupnostjo na osnovi vsebine, dostopnosti in lokalizacije.

"Mary Kay neguje kulturo inovativnosti in počaščeni smo, da smo prejeli bronasto nagrado Brandon Hall Group 2018 za trdo delo, ki smo ga vložili v lansiranje tehnologije Link & Learn™," je dejala Beth Lopez, podpredsednica oddelka za izobraževanje na področju globalne prodaje v Mary Kayu in podpredsednica oddelka za prodajo in trženje v evropski podružnici Mary Kayja. "Odzivi na novi izobraževalni sistem za prodajo in vključenost vanj so bili izjemno pozitivni in še naprej bomo sodelovali z našimi trgi Mary Kaya pri uvajanju te inovativne, nagrajene platforme v skladu z našo misijo obogatitve življenja žensk po vsem svetu."

Nagrade Brandon Hall Group za tehnološko odličnost so priznanje organizacijam, ki so uspešno uporabile programe, strategije, modalitete, procese, sisteme in orodja za doseganje merljivih rezultatov. Projekti, ki se potegujejo za nagrado, so izbrani glede na kriterije, kot so prebojna inovativnost, edinstvene značilnosti in predpostavljena vrednost.

"Ponosni smo, da počastimo inovatorje. Z razvojem upravljanja s človeškimi viri postaja kreativnost nagrajencev osupljiva," je dejala Rachel Cooke, poslovna direktorica skupine Brandon Hall Group in vodja programa za podeljevanje nagrad. "Organizacije vseh velikosti so pokazale, da lahko kreativnost in tehnologija ustvarjata nove in boljše pogoje za delo."

Celoten seznam dobitnikov nagrad Brandon Hall Group najdete tukaj.

O podjetju Mary Kay

Uspeh podjetja Mary Kay se skriva v naši predanosti privlačnim izdelkom, zadovoljujočim priložnostim in pozitivnim vplivom na skupnost. Mary Kay že 55 let navdihuje ženske v skoraj 40 državah, da uresničijo svoje podjetniške cilje. Kot podjetje, ki je vredno več milijard dolarjev, ponujamo najnovejše in najbolj napredne izdelke za nego kože, ličila in dišave. Odkrijte še več razlogov za oboževanje Mary Kayja na marykay.com.

O podjetju Brandon Hall Group, Inc.

Z več kot 10.000 strankami po svetu in 20 let izkušenj na področju vrhunskega raziskovanja in svetovanja je Brandon Hall Group najbolj znana in uveljavljena raziskovalna organizacija v industriji izboljševanja uspešnosti. Naše raziskovalno delo omogoča uspešnost, ter vodilnim kadrom in tistim, ki so odgovorni za rast in poslovne rezultate, nudi strateški vpogled v dogajanje. Brandon Hall Group ima obsežno zakladnico vodilnih kadrov, raziskav in izkušenj na področju učenja in razvoja, upravljanja s talenti, razvoja vodenja, pridobivanja talentov in človeških virov. Naš osnovni produkt je Članski program za doseganje odličnosti prek vsebine, sodelovanja in skupnosti. Naši člani imajo dostop do raziskav, ki jim olajšajo sprejemanje odločitev o osebju, procesih in sistemih v kombinaciji s svetovalnimi uslugami na osnovi raziskav, ki so prilagojene njihovim potrebam. Za več informacij obiščite www.brandonhall.com.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190110005091/en/



Kontakt:

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 ali media@mkcorp.com


Vir: Mary Kay