O-STA

Avstrijska Bundesliga v partnerstvo s STATS za napredne rešitve za večjo ekipno učinkovitost

S štiriletno pogodbo najnaprednejša analitična orodja v industriji prihajajo v ÖFBL

LONDON--(BUSINESS WIRE) - STATS, vodilno svetovno podjetje na področju športnega podatkovja in analitike, je predstavilo novo partnerstvo s prvo avstrijsko nogometno ligo ÖFBL, ki jo bo oskrbovala z naprednimi analitičnimi rešitvami za povečanje učinkovitosti posameznih moštev.

Sporazum, ki je začel veljati na začetku sezone 2018/2019, omogoča moštvom ÖFBL dostop do vrste analitičnih orodij podjetja STATS, med katere spadajo STATS Tier6+ data™, STATS SportVU sistem za zbiranje podatkov in STATS Edge Viewer. STATS SportVU in STATS Tier 6+ moštvom omogočata najpodrobnejše živo pokrivanje posameznih tekem, ki lahko obsega več kot 2.700 ločenih dogodkov med srečanjem. ÖFBL ima dostop tudi do sistema STATS Edge Viewer, ki omogoča video analizo tekem s poudarki, ki jih napaja na umetni inteligenci osnovana metrika intenzivnosti posesti žoge.

"Navdušeni smo, da smo začeli sodelovati z ÖFBL in da lahko zagotavljamo orodja za napredno analitiko, ki pomaga moštvom in ligi," je povedal Ryan Paterson, direktor za globalno poslovanje podjetja STATS. "Z orodjema STATS SportVU in STATS Tier 6+ Data bodo moštva lahko posamezne tekme razdelala do najmanjših možnih podrobnosti in podatke uporabila za izboljšanje učinkovitosti celotne ekipe ter za razvoj posameznih igralcev. Skupaj z video poudarki, izbranimi s pomočjo umetne inteligence, bodo trenerji in analitiki imeli na voljo boljša orodja za izboljšave v igri."

Christian Ebenbauer, izvršni direktor avstrijske Bundeslige: "STATS je pionirsko podjetje na mednarodni ravni, ko gre za pozicijske in sledilne podatke. Prvič imamo zagotovljeno pokrivanje podatkov za skoraj celotno ligo, kar ima visoko vrednost, posebej v smislu športne uporabe. Veseli smo, da lahko s pomočjo tega partnerstva naredimo velik korak naprej na vseh področjih analize igre in razvoja igralcev."

Več informacij o nogometnih produktih podjetja STATS je na voljo na naslovu: https://www.stats.com/football/

O podjetju STATS

STATS je vodilno svetovno podjetje na področju športne analitike, ki deluje na vozlišču športa in tehnologije. Podjetju STATS pri iskanju svoje konkurenčne prednosti zaupajo najbolj inovativne znamke na svetu, tehnološka podjetja, lige in na desetine šampionskih ekip. STATS najhitrejšo in najnatančnejšo podatkovno platformo v industriji kombinira z video analizo, športnimi vsebinami in raziskavami, sledenjem igralcem in najnovejšimi rešitvami na področju umetne inteligence in strojnega učenja in tako omogoča rešitve za medije in za napredovanje moštev, ki so brez primere. STATS kot pionir na področju športnega podatkovja v realnem času še naprej naprej dviguje inovativnost v industriji preko STATS Edge™, ki je sploh prva rešitev za izboljšanje moštvene učinkovitosti, osnovana na umetni inteligenci. Za več informacij obiščite www.stats.com in spremljajte STATS na Twitter naslovu @STATSInsightsUK.

Izvorna različica je na voljo na businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20190212005661/en/

Kontakti:

Reed Findlay | +1 847-583-2642 | mediarelations@stats.com

Vir: STATS