O-STA

Podjetje Mary Kay sponzoriralo znanstvena simpozija o negi kože in predstavilo svoje inovativne raziskave

Dr. Lucy Gildea. Kot višja podpredsednica - glavna znanstvenica v kozmetičnem velikanu Mary Kay Dr. Lucy Gildea vodi najnaprednejše znanstvene raziskave na področju nege kože. Odkar se je pridružila legendarni kozmetični znamki leta 2017 si prizadeva, da podjetje ohranja status enega vodilnih inovatorjev v neposredni prodaji in kozmetični industriji. (Foto: Mary Kay Inc.)

4.3.2019 15:03 UTC

Mary Kay, eno vodilnih svetovnih podjetij na področju kozmetične znanosti, predstavilo najnovejša dognanja na simpoziju organizacije Skin of Color Society in letnem srečanju Ameriške dermatološke akademije.

DALLAS, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay Inc., globalno kozmetično podjetje in eno vodilnih podjetij na področju inovacij pri negi kože, nenehno podpira kozmetično in znanstveno skupnost, nedavno pa je sponzoriralo simpozij organizacije Skin of Color Society. Podjetje Mary Kay je na njem predstavilo tudi svoja več desetletna prizadevanja za najnovejše raziskave na področju nege kože in nova dognanja o hiperpigmentaciji ter obraznem eritemu.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190304005619/en/

Na simpoziju organizacije Skin of Color Society je Dr. Shoná Burkes-Henderson, glavna znanstvenica za klinične raziskave, predstavila nove raziskave o izvlečkih mornariškega fižola in njegovi sposobnosti regulacije melanogeneze, ki pomaga pri neenakomernemu tonu kože in hiperpigmentaciji na obrazu. V okviru kliničnih študij je podjetje Mary Kay ugotovilo, da nanašanje vlažilne kreme z izvlečkom mornariškega fižola na določene dele kože v 12 tednih prinese občutno izboljšanje pri neneakomernem tonu kože in lisasti pigmentaciji ter se lahko torej uporablja kot naravno zdravilo pri neenakomernem tonu kože.

Dr. Burkes-Henderson je na letnem srečanju Ameriške dermatološke akademije prav tako predstavil nov pristop pri negi obraznega eritrema ali rdečice. Raziskovalci so namreč odkrili štiri rastlinske izvlečke, ki znižujejo nastanek vnetnih beljakovin in encimov v koži, in pokazali, da kozmetični pripravek z omenjenimi izvlečki po štirih tednih učinkovito zmanjša obrazni eritrem.

Oddelek za raziskave in razvoj podjetja Mary Kay širši znanstveni skupnosti še naprej predstavlja najnovejša dognanja na področju nege neenakomernega tona kože in obraznega eritrema. Ekipa je predana raziskavam in razvoju inovativnih rešitev za pogoste probleme s kožo, ki jih imajo ženske, in zaradi katerih trpi njihova samozavest.

Ekipa Mary Kayjevih znanstvenikov je prav tako predana odkrivanju trendov in tehnologij, ki podjetju omogočajo, da ustvarja privlačne izdelke, ki potrošniku prinesejo inovativne kozmetične koristi. Na oddelku za raziskave in razvoj, ki ga vodi Dr. Lucy Gildea, so zaposleni priznani znanstveniki z vsega sveta z doktorati in drugimi visokimi nazivi z najrazličnejših področij, od kožne biologije, celične biologije, kemije, biokemije in drugih.

"Vemo, da naši izdelki vključujejo fantastično tehnologijo, ker dosledno izvajamo klinične teste, ki potrjujejo, da naši izdelki uporabnikom prinašajo občutne koristi," je dejala Dr. Lucy Gildea, glavna znanstvenica v podjetju Mary Kay. "Vendar pa naša predanost znanosti o negi kože ni omejena samo na izdelavo novih izdelkov Mary Kay. Sodelovanje in udeležba na dogodkih, kot je simpozij organizacije Skin of Color Society, nam omogoča izmenjavo inovativnih idej in dognanj s kolegi ter nadaljevanje prizadevanj za napredek na področju kožnega zdravja."

Simpozij organizacije Skin of Color Society in letno srečanje Ameriške dermatološke akademije sta zadnja v nizu dogodkov, na katerih se je Mary Kay predstavila znanstvenim in akademskim skupnostim ter tako okrepila svojo dolgoletno predanost izboljšanju raziskav in razvoja na področju kožnega zdravja. Mary Kay vsako leto opravi na sto tisoče znanstvenih testiranj izdelkov in sestavin, da bi zagotovila najvišje standarde varnosti, kakovosti in učinkovanja. Mary Kay ima v okviru svojega globalnega porfelja v lasti več kot 1,500 patentov za izdelke, tehnologije in oblikovanje embalaže. Podjetje je nedavno napovedalo tudi odprtje najsodobnejšega proizvodnega in raziskovalnega obrata v Lewisvillu v Texasu, vrednega več kot 100 milijonov ameriških dolarjev.

O Mary Kay

Uspeh podjetja Mary Kay se skriva v naši predanosti privlačnim izdelkom, zadovoljujočim priložnostim in pozitivnim vplivom na skupnost. Mary Kay že 55 let navdihuje ženske v skoraj 40 državah, da uresničijo svoje podjetniške cilje. Kot podjetje, ki je vredno več milijard dolarjev, ponujamo najnovejše in najbolj napredne izdelke za nego kože, ličila in dišave. Odkrijte še več razlogov za oboževanje Mary Kayja na marykay.com.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com : https://www.businesswire.com/news/home/20190304005619/en/


Kontakti:

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Source: Mary Kay Inc.


Večpredstavnostne vsebine Multimedia

Dr. Lucy Gildea. Kot višja podpredsednica - glavna znanstvenica v kozmetičnem velikanu Mary Kay Dr. Lucy Gildea vodi najnaprednejše znanstvene raziskave na področju nege kože. Odkar se je pridružila legendarni kozmetični znamki leta 2017 si prizadeva, da podjetje ohranja status enega vodilnih inovatorjev v neposredni prodaji in kozmetični industriji. (Foto: Mary Kay Inc.)


Logo