O-STA

Mary Kay razkriva najnovejše raziskave na 20. Svetovnem dermatološkem kongresu

Globalno kozmetično podjetje se pridružuje najpomembnejšim dermatološkim strokovnjakom na svetu na dogodku v Singapurju


DALLAS--(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay Inc. kot eno od vodilnih inovativnih kozmetičnih podjetij na področju direktne prodaje nadaljuje z desetletja dolgo zavezanostjo raziskavam na področju nege kože kot sponzor 20. Svetovnega dermatološkega kongresa. Dogodka, ki poteka 13. in 14. marca v Singapurju, se udeležujejo raziskovalci, akademiki in znanstveniki s področja dermatologije z vsega sveta, da bi si izmenjali informacije o tehnološkem napredku in novih znanstvenih dosežkih na področju.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190312005959/en/

Svetovna dermatologija 2019 poteka na temo Preučevanje novih pristopov v dermatologiji. S premoščanjem vrzeli med strokovnjaki z vsega sveta dogodek prinaša najbolj napredne analize, raziskave in zdravljenje bolezni in stanj, povezanih s kožo, lasmi in nohti. Konferenca se osredotoča na zdravje kože, tegobe in alergije, ki se pojavljajo na koži ter klinično in kozmetično dermatologijo.

Glavni znanstvenik pri Mary Kay Inc. David Gan bo predstavil nekatera nova dognanja pri ocenjevanju in razumevanju obrazne pordelosti. Na podlagi tega dela so Mary Kayjevi znanstveniki identificirali botanične ekstrakte, ki pripomorejo k zmanjšanju produkcije provnetnih proteinov in encimov v koži in razvili kozmetično formulo z vsebnostjo teh ekstraktov, da bi se učinkovito spoprijeli s težavo obrazne rdečice. Po štirih mesecih uporabe je kozmetična formula pri osebah s trdovratno razdraženostjo kože zmanjšala splošno pordelost in temperaturo kože obraza.

"Kot kožni biolog sem počaščen, da rezultate Mary Kayevih inovativnih kozmetičnih raziskav, ki so povezani s pordelostjo obraza, lahko delimo s širšo znanstveno skupnostjo," je dejal Gan. "Za Mary Kay ni večjega zadovoljstva kot to, da rešujemo težave kože, ki pestijo ženske, in ustvarjamo inovativne izdelke, ki potrošnikom prinašajo blagodejne učinke na kožo, ki jih iščejo. Rezultati teh kontinuiranih raziskav nam bodo omogočili, da bomo izboljšali izdelke Mary Kay®, pri čemer bomo upoštevali skrbi in izkušnje naših potrošnikov."

Ekipo Mary Kay za raziskave in razvoj pod vodstvom dr. Lucy Gildea, ki je pri Mary Kay odgovorna za znanstveno delo, sestavljajo priznani znanstveniki z doktorati in drugimi visokimi nazivi iz številnih disciplin: biologije kože, celične biologije, biokemije in tako dalje. Ta ekipa znanstvenikov je zavezana odkritjem trendov in tehnologij, ki bodo podjetju omogočili ustvarjanje privlačnih izdelkov, ki koristijo potrošnikom.

"Sodelovanje z vodilnimi strokovnjaki za nego kože na svetu na 20. Svetovnem dermatološkem kongresu je priložnost, da delimo najnovejše tehnološko napredne rešitve in prebojne znanstvene dosežke pri negi kože," je dejala dr. Gildea. "Naše sponzorstvo Svetovnega dermatološkega kongresa sodi v sklop partnerstev, ki ji ima Mary Kay z znanstvenimi in akademskimi skupnostmi po vsem svetu, in je dokaz naše nadaljnje zavezanosti raziskavam pri negi kože."

Mary Kay je v ospredju inovativnosti z več kot 700 izdelki v svojem globalnem portfelju. Z več kot 1500 patenti za izdelke, tehnologije in oblikovanje embalaže Mary Kay neguje kulturo inovativnosti in vlaga milijone dolarjev letno v raziskave in razvoj. Nedavno imenovanje dr. Lucy Gildea v poslovodstvo družbe in odprtje novega najnaprednejšega globalnega centra za proizvodnjo, raziskave in razvoj s sedežem v ZDA še nadalje širi vodilno vlogo te vodilne kozmetične znamke pri na znanosti osnovanem razvoju in inovacijah izdelkov.

Za več informacij o Svetovni dermatologiji 2019 kliknite tukaj.

O Mary Kay

Pri Mary Kay je vir uspeha naša zavezanost privlačnim izdelkom, zadovoljujočim priložnostim in pozitivnim učinkom na skupnost. Mary Kay že 55 let navdihuje ženske k doseganju njihovih podjetniških ciljev v skoraj 40 državah. Kot več milijard dolarjev vredno podjetje ponujamo zadnje novosti v inovativni negi kože, drzni barvni kozmetiki in dišavah. Več razlogov zakaj ljubiti Mary Kay odkrijte na marykay.com

Izvirnik sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190312005959/en/


Kotakti

Mary Kay Inc. Corporate Communications
Marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com



Vir: Mary Kay


Multimedijske vsebine

foto

David Gan, glavni znanstvenik pri Mary Kay Inc. (foto: Mary Kay Inc.)