O-STA

Pole To Win International imenoval Deborah Kirkham za glavno izvršno direktorico

Kirkham bo odgovorna za nadaljnjo rast podjetja s poudarkom na R&R ter pridobivanju in ohranjanju strank.


SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Pole To Win International, Inc. (PTW), vodilni v industriji med zunanjimi izvajalci video igric in tehnoloških storitev, je danes napovedal imenovanje Deborah Kirkham za glavno izvršno direktorico podjetja z začetkom januarja 2019. Pred tem je bila Kirkham osem let predsednica in poslovna direktorica (COO). V svoji novi vlogi bo odgovorna za nadaljnjo rast podjetja s poudarkom na raziskavah in razvoju (R&R) ter pridobivanju in ohranjanju strank.

Ko se je Kirkham prvič pridružila podjetju e4e, ki ga je kasneje prevzela hčerinska družba podjetja PTW, je to delovalo v treh državah z manj kot 500 zaposlenimi v celoti. Pod njenim vodstvom se je PTW, ki ga Kirkham sedaj vodi kot izvršna direktorica, razširil na 1800 zaposlenih v sklopu 16 podružnic v 10 državah po vsem svetu. Ko je bila še predsednica in poslovna direktorica, je podjetje doseglo dvoštevilčno letno rast, kar se nadaljuje v letu 2019. Poleg tega je Kirkham julija 2018 vodila celotno korporativno prestrukturiranje in preimenovanje, katerega cilj je bilo spodbujanje pozitivne rasti, izboljšanje odnosov s strankami, uveljavljanje PTW-jeve močne kulture enakopravnosti spolov in raznolikosti po vsem svetu ter opolnomočenje regionalnih podružnic, da bi postale komercialno in operativno bolj avtonomne.

"PTW je v mojem DNK-ju. Rada imam to podjetje, kot bi bilo moje lastno, in v svoji novi vlogi kot izvršna direktorica se bo moja zavezanost zaposlenim, strankam in partnerjem še naprej povečevala. Geografske širitve v zadnjih letih, še posebej v Kanadi, Aziji, Indiji in Evropi, so PTW ponesle naprej po naši poti, ki omogoča vsem našim strankam, da svetu predstavijo lastne zgodbe. Ko PTW dobi sedež za mizo, vedno uresniči svoje zaveze - to je tisto, kar dela to podjetje veliko," je rekla Deborah Kirkham, izvršna direktorica podjetja PTW. "Počaščena sem, da upravni odbor v meni vidi vodjo, ki ji bo uspelo skupaj z osredotočeno izvršno ekipo doseči zastavljene cilje."

Kirkham je prevzela vlogo izvršne direktorice od prejšnjega izvršnega direktorja podjetja PTW, Teppeija Tachibane, ki je decembra 2018 sporočil, da se umika s položaja po skoraj devetih letih. Tachibana je sedaj postal predsednik družbe PTW ter ohranil svoje mesto predsednika in glavnega izvršnega direktorja Poletowin Pitcrew Holdings, Inc., katerega del je hčerinsko podjetje PTW.

Glede imenovanja Kirkham na mesto izvršne direktorice je Tachibana izjavil: "Deborah je neprecenljiva poslovna partnerica. Skupaj sva delala skoraj desetletje ter se skupno soočala z ovirami in uspehi. Spoštujem njeno strast in modrost ter verjamem, da se bo podjetje pod njenim vodstvom razširilo na nove svetovne trge ter postalo prepoznavno. Deborah vnaša v podjetje svež vidik na podlagi doseženih rezultatov zagotavljanja pozitivne poslovne rasti. Odbor je z veseljem imenoval Deborah za izvršno direktorico."

Pole To Win Co., Ltd., ustanovljeno leta 1994, in PTW sta se uspela izjemno razširiti ter tako močno utrdila znamki kot vodilna svetovna ponudnika na vrsti tehnoloških trgov. PTW-jevo raznoliko globalno tehnološko podjetje usmerja svoje poslovanje v industrijo video igric, interaktivne zabavne medije, e-učenje in e-poslovanje ter na hitro rastoči trg interneta stvari (IoT). Podjetje se osredotoča na pomoč podjetjem za razvoj proizvodov pri pripravi proizvodov za svetovni trg.

Za dodatne informacije o podjetju PTW in njihovemu naboru globalnih storitev obiščite: https://www.ptw.com/

O Pole To Win International

Pole To Win International, Inc. (PTW) je vodilni ponudnik igric, digitalne zabave in interaktivnih medijskih rešitev s 16 podružnicami v 10 državah po vsem svetu. Naš razpon storitev zajema zagotavljanje kakovosti, lokalizacijo, izkušnje strank, inženirske in razvojne storitve ter storitve avdio produkcije. Pole To Win Co., Ltd. in PTW skupno zagotavljata 25 let izkušenj in infrastrukturo za vzpostavljanje prilagojene podpore za projekte in stranke vseh vrst.

PTW, sestavljen iz globalnih hčerinskih družb, je holdinška družba s sedežem v Združenem kraljestvu, ki je bila ustanovljena leta 2016 pod okriljem Poletowin Pitcrew Holdings, Inc, ki je v prvi kotaciji tokijske borze navedeno kot 3657. POLE TO WIN je registrirana blagovna znamka v sklopu Pole To Win Co., Ltd. tako na Japonskem kot v drugih državah. Vse pravice pridržane. Več informacij je na voljo na https://www.ptw.com/

Ostanite v stiku s PTW na Facebook, Twitter and LinkedIn.

Za ogled izvirnika na businesswire.com obiščite: https://www.businesswire.com/news/home/20190312005547/en/


Kontakti

Allison DeLeo
Racepoint Global za Pole To Win International
Telefon: +1 (415) 694-6700
ptw@racepointglobal.com


Vir: Pole To Win International, Inc.