O-STA

OnMiners spreminja pravila igre pri rudarjenju kriptovalut

LUKSEMBURG--(BUSINESS WIRE)-- Družba OnMiners S.A (www.onminers.com) je pred kratkim postala prva na svetu, ki je predstavila izjemen nabor endotermnih računalnikov za rudarjenje kriptovalut. OnMiners, skupina vlagateljev, ki si prizadeva, da bi rudarjenje kriptovalut postalo preprosto in dobičkonosno, je predstavila tri izjemno učinkovite računalnike za rudarjenje, ki uporabljajo najnovejšo endotermno tehnologijo čipov. Vsi ponujajo največje hitrosti izračunavanja algoritmov (t.i. hash rate) na trgu, ob tem pa so energetsko varčni, tihi in proizvajajo malo toplote.

Izjava za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je na voljo na naslovu: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005779/en/

Računalnike za rudarjenje, poimenovane On2U, On4U in OnTower, lahko uporabljate za rudarjenje Bitcoina, Litecoina, Ethereuma, Monera, Dasha in Zcasha. Uporabniki lahko z rudarjenjem poljubnih žetonov pričnejo takoj, saj so vse enote vnaprej konfigurirane in jih je potrebno samo priključiti. Najbolj omembe vredna značilnost teh računalnikov za rudarjenje je, da so endotermni. Za razliko od drugih podobnih produktov na trgu ti računalniki absorbirajo toploto iz okolice, namesto da bi jo oddajali, kar zagotavlja neprimerljivo nizko porabo energije.

Spodaj so navedene hitrosti izračunavanja algoritmov (hash rates) za rudarjenje različnih žetonov.

On2U: 140 TH/s za Bitcoin, 38 GH/s za Litecoin, 5 GH/s za Ethereum, 230 KH/s za Monero, 1.3 TH/s za Dash in 1.1 MH/s

On4U: 270 TH/s za Bitcoin, 75 GH/s za Litecoin, 9 GH/s za Ethereum, 450 KH/s za Monero, 2.5 TH/s za Dash in 2.1 MH/s

OnTower: 1620 TH/s za Bitcoin, 450 GH/s za Litecoin, 54 GH/s za Ethereum, 2700 KH/s za Monero, 15 TH/s za Dash in 12.6 MH/s

Vse računalnike za rudarjenje dostavljamo po vsem svetu, razen v države v vojnih območjih. Produkti so kompatibilni z univerzalnimi vtičnicami 110-240v in imajo enoletno garancijo proizvajalca.

"Prepričani smo, da bodo naši računalniki za rudarjenje s hitrostmi, kakršnih še ni bilo, povsem spremenili pravila igre na trgu," je dejal glavni izvršni direktor OnMiners Hisao Saito.

Več informacij o družbi OnMiners najdete na https://www.onminers.com/.

O družbi

OnMiners je ustanovila skupina vlagateljev, ki so vlagali v novo generacijo endotermnega multi-algoritemskega čipa. Njihov cilj je ponuditi računalnike za rudarjenje kriptovalut, ki so zmogljivi a imajo nizko porabo energije. OnMiners ponuja širok nabor računalnikov za rudarjenje, ki jih je v primerjavi s konkurenco lažje konfigurirati, ki oddajajo manj toplote in ki uporabnikom omogočajo prihranke pri stroških energije.

Izvirnik si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005779/en/


Kontakti

Lucie Weber
lucie@onminers.com
+352 27 86 12 84
www.onminers.comVir: OnMiners S.A.


Multimedijske vsebine

Foto

On2U (Foto: Business Wire)


Logotip