O-STA

Mary Kay preko Temeljne konference Mednarodnega ženskega foruma še naprej podpira opolnomočenje in vodstvene vloge za ženske

Gema Aznar, generalna direktorica družbe Mary Kay v Španiji (Foto: Mary Kay Inc.)

Globalno kozmetično podjetje pokrovitelj barcelonskega dogodka za mnenjske voditeljice, inovatorke in pionirke

DALLAS (BUSINESS WIRE) - Več kot 55 let po tem, ko je Mary Kay Ash ustanovila eno vodilnih svetovnih družb, ki podpira opolnomočenje žensk in njihovega podjetništva, družba Mary Kay Inc. nadaljuje s podporo ženskam na vodilnih položajih, in sicer kot pokrovitelj Temeljne konference Mednarodnega ženskega foruma (International Women's Forum IWF Cornerstone Conference). Na dogodku, ki bo potekal od 10. do 12. aprila v Barceloni, se bodo srečale mnenjske voditeljice, inovatorke in pionirke z vsega sveta z namenom pogledati na globalna vprašanj z ženske perspektive.

To obvestilo vsebuje večpredstavnostne vsebine. V celoti je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20190410005268/en/

Temeljna konferenca Mednarodnega ženskega foruma (IWF) bo dinamična priložnost za podporo ženskemu vodenju na globalni in lokalni ravni. IWF je organizacija, ki jo poganjajo članice in njihova misija, združuje pa več kot 7000 raznolikih in uspešnih žensk iz 33 držav in s šestih celin. Udeleženke bodo izmenjale znanja, ustvarile podporno mrežo in zagotavljale vplivnost.

Gema Aznar, generalna direktorica družbe Mary Kay v Španiji, bo med Temeljno konferenco IWF uvedla okroglo mizo Moda naprej. Španija postaja na področju mode vedno bolj vplivna, je dom znanih znamk, kot so Zara, Mango in Desigual. Okrogla miza bo raziskala izrazito dinamične spremembe v tej industriji in nekatere od bolj inovativnih načinov, na katere se oblikovalci in izdelovalci trudijo narediti modo bolj trajnostno.

"Mary Kay je ustanovila ženska, za ženske in naše pokroviteljstvo IWF pomeni krepitev naših prizadevanj, da opolnomočmo ženske po vsem svetu," je povedala Gema. "Mary Kay Ash je z življenjem, polnim dosežkov na področju opolnomočenja žensk, postala pionirska podjetnica in spričo svoje dediščine ikona. Ponosni smo, da nadaljujemo njeno delo prek tega pokroviteljstva in tudi mnogih drugih, ki zagotavljajo globalno platformo za nekatere od najbolj vplivnih žensk našega časa."

Med udeleženci okrogle mize na dogodku v Barceloni bodo:

  • Misha Nonoo (Združeno kraljestvo), oblikovalka in kreativna direktorica družbe Misha Nonoo

  • Jennifer Fleiss (ZDA), soustanoviteljica družbe Rent the Runway in vodja poslovnega razvoja, soustanoviteljica in izvršna direktorica storitve Jetblak v okviru Walmartovega inkubatorja številka 8.

  • Beatriz Bayo (Španija), direktorica za korporativno družbeno odgovornost pri IE Premium and Prestige Business Observatory in članica upravnega odbora IWF v Španiji

"Navdušeni smo nad sodelovanjem z Mary Kay, saj se misija promocije ženskega podjetništva in vodenja te družbe tako dobro sklada z našo," je povedala Stephanie O'Keefe, izvršna direktorica IWF. "Ko še naprej dosegamo pozitivne učinke za ženske po vsem svetu, je partnerstvo z vodilnimi družbami, kot je Mary Kay, nepogrešljivo."

IWF vsako leto organizira dve mednarodni konferenci, ki mnenjskim voditeljicam nudijo izjemo priložnost raziskati globalna vprašanja v lokalnem kontekstu in z ženske perspektive, med področja pod drobnogledom pa spadajo mednarodni napredek, podjetništvo, gospodarstvo in trajnostni razvoj. Družba Mary Kay je počaščena, da je lahko tudi pokrovitelj svetovne vodstvene konference 2019 World Leadership Conference, ki bo potekala v Torontu med 13. in 15. novembrom. V Kanadi se bodo mnenjski voditelji srečali z "odrtimi glavami" in preučili nove načine za ustvarjanje, sodelovanje in povezovanje. Več informacij o IWF je na voljo na tukaj.

O družbi Mary Kay

Pri Mary Kay je vir uspeha naša zavezanost privlačnim izdelkom, zadovoljujočim priložnostim in pozitivnim učinkom na skupnost. Mary Kay že 55 let navdihuje ženske k doseganju njihovih podjetniških ciljev v skoraj 40 državah. Kot več milijard dolarjev vredna družba ponujamo zadnje novosti v inovativni negi kože, drzni barvni kozmetiki in dišavah. Več razlogov zakaj ljubiti Mary Kay odkrijte na marykay.com.

Izvorna različica obvestila je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190410005268/en/

Kontakti

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com


Vir: Mary Kay