O-STA

Gorenjska banka ponovno v Kopru

Kranj, 16. aprila - Gorenjska banka je ponovno prisotna v Kopru, in sicer na lokaciji Cesta Zore Perello-Godina 2, v neposredni bližini stadiona Bonifika. Gre za nov koncept bančne ponudbe, v kateri svoje storitve združujeta Gorenjska banka in hčerinska družba GB Leasing.

Na novem negotovinskem svetovalnem mestu imajo stranke možnost, da v neposredni komunikaciji z izkušenim bančnim svetovalcem hitro in enostavno opravijo vse negotovinske bančne storitve (odpiranje računov, sklepanje depozita, naročanje kartic, elektronske banke link, svetovanje in odobravanje potrošniških in stanovanjskih kreditov, odobravanje limitov na osebnem računu...). Imetniki računov v Gorenjski banki lahko tudi v vsej obalni regiji dvigujejo gotovino na vseh bankomatih obalne regije brez provizije.

S tem Gorenjska banka uresničuje svoje poslovne cilje, da bo postopoma razširila svojo prisotnost po vseh večjih slovenskih središčih, z namenom postati prepoznavna vseslovenska banka. Kot poudarjajo v banki, želijo strankam omogočiti, da spoznajo Gorenjsko banko in se ob strokovnem nasvetu bančnega svetovalca odločijo za enega izmed bančnih produktov.

Svetovalno mesto Gorenjske banke v Kopru bo odprto vsak delavnik, in sicer od ponedeljka do četrtka med 8.30 in 16.30 uro, ter ob petkih med 8.00 in 16.00 uro.

Telefonska številka poslovalnice je 04 2084502, številka faksa pa 05 66 25 746.