O-STA

The We Company z novo platformo ARK za nakup in upravljanje nepremičnin

ARK bo z začetni fazi razpolagala s približno $2,9 milijarde dolarji skupnega zasebnega kapitala

Platforma bo optimizirala sredstva in pospešila inovativnost celotnega portfelja prek strategij za podjetja in najeme trgovin

Ivanhoé Cambridge naj bi bil ustanovni strateški partner v novem podjetju ARK


NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje The We Company z veseljem predstavlja ARK, svojo globalno platformo za nakup in upravljanje nepremičnin.

Razvoj strategije podjetja The We Company na področju vlaganja v nepremičnine

ARK gradi na trdnih temeljih na področju nakupa in upravljanja nepremičnin, ki ga predstavljajo WeWork Property Advisors, podjetje za investicijsko svetovanje, ki je povezano z The We Company in Rhône Group in bo delovalo skupaj z ARK-om v okviru predstavitve.

ARK se bo osredotočal na nakup, razvoj in upravljanje nepremičnin v globalnih mestih okrožja jugovzhodnega Los Angelesa ter na hitro rastočih sekundarnih trgih, na katere bo pozitivno vplivala prisotnost WeWorka. WeWork bo omogočila uporabo storitev nudenja prostorov v nepremičninah, ki so v lasti Arka ali ta z njimi upravlja, podjetjem, ki so naši člani, vključno z našim rastočim programom Enterprise - ki sedaj predstavlja več kot 40% svetovnega članstva - v povezavi z našo strategijo za najeme trgovin.

ARK bo izkoristil svoj dostop do procesa izbire in nepremičninske tehnologije na spletni strani The We Company kot tudi svoje odnose s partnerji in podjetji iz svojega podjetniškega programa ter tako dostopal do široke palete nepremičninskih priložnosti. ARK namerava sredstva nemudoma stabilizirati s pomočjo dokazanega paketnega poslovnega načrta in bo uporabil celovite rešitve podjetja The We Company za lastnike nepremičnin na podlagi uveljavljenih zmogljivosti The We Company pri nabavi, gradnji, polnjenju nepremičnin in upravljanju z njimi.

Rich Gomel, vodilni partner, ARK, je dejal: "Iz prve roke smo videli, kakšno vrednost lahko ustvari ekosistem WeWork za lastnike in nepremičninske partnerje. Zagon ARK-a bo pomagal pospeševati rast z uporabo obsežnih izkušenj in omrežja podjetja The We Company. ARK je bil ustanovljen z namenom, da bo izkoristil to priložnost in nam omogočil, da nudimo drugačne možnosti, da bi lahko nepremičninska skupnost sodelovala pri rasti in širitvi podjetja We Company."

Ivanhoé Cambridge - strateški partner

ARK prav tako z veseljem sporoča, da Ivanhoé Cambridge, nepremičninska podružnica podjetja Caisse de dépôt et placement du Québec in eden največjih in najbolj spoštovanih institucionalnih nepremičninskih vlagateljev, prispeva precejšnjo količino kapitala in podporo platformi. Ivanhoé Cambridge namerava sodelovati z ARK-om na področju nakupov nepremičnin in upravljanja s posestvi po vsem svetu, pri čemer bo platforma lahko izkoristila bogate izkušnje in strokovnost podjetja Ivanhoé Cambridge v zasebnem sektorju.

Sylvain Fortier, glavni investitor in direktor za inovacije v podjetju Ivanhoé Cambridge, je dejal: "Tako kot The We Company tudi mi verjamemo, da najdeš veliko prednosti, če začneš spreminjati tradicionalne norme na področju nepremičnin. Imamo enako vizijo, tudi mi smo zavezani družbeni odgovornosti in dolgoročnemu pristopu k nepremičninam, zaradi česar je to partnerstvo logično in bo po našem prepričanju spremenilo obe podjetji. The We Company prinaša svoje kreativne in inovativne talente skupaj s tehnološkim in oblikovalskim znanjem, ki so ključna pri izpolnjevanju novih pričakovanj glede nepremičninskih prostorov tako v komercialni kot stanovanjski sferi. ARK prinaša močno ekipo strokovnjakov za nakup in upravljanje nepremičnin in poglobljen odnos z The We Company. Mislim, da se bomo lepo dopolnjevali."

Upravni odbor in partnerji

ARK bo v začetni fazi razpolagal z $2,9 milijarde dolarji skupnega zasebnega kapitala potem ko se bo združil z WeWork Property Advisors. The We Company bo večinski lastnik ARK.

Platformi bo predsedoval Steven Langman, upravni direktor Rhône Group in član upravnega odbora v The We Company. Predsedoval bo upravnemu odboru ARK-a in bo tudi član ARK-ovih investicijskih odborov.

Poleg g. Langmana in g. Gomela, bo Wendy Silverstein, nekdanja uslužbenka New York Reita in Vornado Realty Trusta, ARK-ova glavna investicijska direktorica. ARK-ovo vodstvo podpira predana skupina izkušenih nepremičninskih strokovnjakov z raznolikimi znanji s področja nakupa in razvoja nepremičnin, ter upravljanja z njimi.

O podjetju:

The We Company

Podjetje so leta 2010 ustanovili Adam in Rebekah Neumann in Miguel McKelvey. The We Company sestavljajo tri okrajne poslovne enote - WeWork, WeLive in WeGrow - ki nam pomagajo uresničevati našo misijo osveščanja sveta. Misija WeWorka je ustvariti svet, kjer ljudje delajo, da lahko živijo ne le preživijo; misija WeLivea je zgraditi svet, kjer ni nihče osamljen; in WeGrowova misija je sprostiti super moči vsakega človeka. The We Company je v leto 2019 vstopila s 425 lokacijami v 100 mestih 27 držav, ima pa 400,000 članov, ki vključujejo skoraj 30% ljudi s seznama Fortune 500. Za več informacij, prosimo, obiščite www.we.co.

ARK

ARK je hčerinsko podjetje The We Companyja in deluje kot njegova nova globalna platforma za nakup in upravljanje nepremičnin s sedežem v New Yorku. ARK se osredotoča na nakup, razvoj in upravljanje izbranih nepremičnin v globalnih mestih okrožja jugovzhodnega Los Angelesa ter na hitro rastočih sekundarnih trgih. ARK sodeluje z The We Company, da lahko uporablja obstoječe, nove in prihajajoče izdelke podjetja The We Company ter njegove načine za upravljanje s skupnostmi in prostori pri nepremičninah v lasti ARK-a ter izkorišča odnose s partnerji in partnerskimi podjetji The We Companyja, da bi ustvaril živahne popolnoma programirane ekosisteme.

Opozorilo

Pričujoče sporočilo za javnost lahko vključuje izjave, ki se nanašajo na prihodnost, na katere se ni moč zanesti in se lahko spremenijo. Nič, kar je navedeno v tem sporočilu za javnost, ne šteje kot obljuba, zagotovilo ali predstavitev preteklega ali prihodnjega poslovanja katerega koli podjetja, enote, koncepta ali drugega ciljnega izida. Dejanski dogodki in pogoji se lahko občutno razlikujejo od navedenega.

Dejavnosti, ki so opisane v tem sporočilu za javnost, vsebujejo visoko stopnjo tveganja in nobenega zagotovila ni, da bodo cilji podjetja The We Company ali ARK-a ali katere koli njune podružnice dejansko doseženi. Vsi cilji, ki so opisani v sporočilu za javnost so po naravi hipotetični in temeljijo na trenutnih prepričanjih, predpostavkah in informacijah ter so predstavljeni zgolj z ilustrativnim informacijskim namenom, nikakor pa niso namenjeni napovedovanju prihodnjih dogodkov, ki so odvisni od znatnih gospodarskih, tržnih in drugih negotovosti. Zasebni kapital, s katerim upravlja ARK, v določenih primerih so-upravljajo v sodelovanju z drugimi institucionalnimi upravljavci oz. tretjimi strankami, zanj pa veljajo pogoji in pravila, ki so predstavljena v različnih dokončnih sporazumih, ki se nanašajo na ta lastniški kapital. Nič v tem sporočilu ne predstavlja ponudbe za prodajo ali nakup vrednostnih papirjev ali ponudbe investicijskega svetovanja oz. investicijskega upravljanja, ne glede na zakonski sistem.

Niti The We Company, ARK, niti katero koli povezano podjetje ne jamči niti ne zagotavlja, posredno ali neposredno, da so informacije v tem sporočilu za javnost točne ali celovite. Sporočilo za javnost ni poziv k prodaji niti ne poziva k oddaji ponudbe za nakup vrednostnih papirjev v katerem koli zakonskem sistemu. Prejemnike tega sporočila za javnost pozivamo, da se obrnejo na predstavnike podjetja The We Company in ARK-a, če se želijo pogovoriti o postopkih in metodologijah (vključno z domnevami), na katerih temeljijo tukaj izrečene izjave, ter da sami raziščejo in ocenijo veljavnost podanih informacij in njihovih implikacij v luči lastnih specifičnih okoliščin ter nato poiščejo neodvisno svetovanje.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190515005296/en/


Kontakt

Kontakt za medije
Dominic McMullan / Arif Shah
press@wework.com


Vir: The We Company