O-STA

WarnerMedia Innovation Lab nadaljuje prehod na tehnologije prihodnosti z več pomembnimi napovedmi

Laboratorij napoveduje fizični center s tehnologijo 5G v New Yorku, partnerstvo z WarnerMedia Ad Sales in s Xandr iz skupine AT&T ter sodelovanje z arhitekturnim studiem


NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - WarnerMedia Innovation Lab (Inovacijski laboratorij Warner Media) je danes napovedal več novosti, s katerimi še utrjuje svojo zavezanost najsodobnejšim tehnologijam in razvoju novih produktov, storitev in izkušenj za potrošnike. Med novostmi je napoved lokacije centra v New Yorku, ki ga bo napajalo omrežje 5G družbe AT&T. To bo prvi stalni center AT&T, ki ponuja izkušnjo 5G. Innovation Lab napoveduje tudi podrobnosti partnerstev z WarnerMedia Ad Sales in z Xandr, družbo znotraj skupine AT&T za napredno oglaševanje in analitiko. Napoveduje pa tudi angažiranje arhitekturnega studia, ki bo oblikovalo izgled novega centra.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Za ogled celotnega sporočila obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20190617005252/en/


WarnerMedia Innovation Lab bo domoval v novo zgrajeni stavbi na 1858 kvadratnih metrih v Chelseaju na Manhattnu. Nudil bo potopitveno območje z vizualnimi vsebinami za obiskovalce, notranje in zunanje površine, ki bodo prilagodljive različnim dogodkom, prostore za raziskovanje in sodobne odprte delovne prostore.

"Laboratorij je več kot tehnološki inkubator, je tudi tovarna sanj, ki nam omogoča, da ustvarjamo izkušnjo čudenja, ki jo naši navdušenci obožujejo in pričakujejo od družbe WarnerMedia," je dejal Jesse Redniss, generalni direktor centra WarnerMedia Innovation Lab. "Tukaj bomo pokazali najboljše zgodbe, ki jih zmore ustvariti WarnerMedia ob najsodobnejši tehnologiji družbe AT&T in naših partnerjev, in tako poskrbeli za izkušnje, ki ne bodo nikoli pozabljene."

Laboratorij, ki naj bi odprl vrata strateškim partnerjem in različnim ekipam družbe WarnerMedia v začetku leta 2020, bo prinesel izkušnje 5G prek raziskovanja in razvoja pobud ter omogočil virtualno sodelovanje v realnem času različnih ekosistemov celotne družbe WarnerMedia in celotne ponudbe skupine AT&T. Danes napovedujemo zavezanost skupine AT&T, da bo zagotovila 5G tehnologijo v vseh podsistemih družbe WarnerMedia. S 5G bomo dokazali, da lahko ta tehnologija spremeni način, na katerega vsebine družbe WarnerMedia nastajajo in kako se uporabljajo, tako v Innovation Labu v New Yorku, v Warner Bros. v Los Angelesu še pravočasno za razstavo AT&T SHAPE, do The Lounge by AT&T v Seattlu in v studiih družbe WarnerMedia v Atlanti.

"S sodelovanjem vseh delov AT&T lahko združimo najsodobnejšo tehnologijo 5G z vseobsegajočo izkušnjo vsebin in najnovejšimi oglaševalskimi prijemi," je dejal David Christopher, predsednik AT&T Mobility and Entertainment. "WarnerMedia Innovation Lab bo prostor, ki bo razvijalce vsebin, kreativce in obiskovalce navduševal k premikanju meja zabave, vse to pa bo poganjala družba, ki je prva na ameriški trg prinesla moč mobilne tehnologije 5G."

Zaveza družbe WarnerMedia, da bo laboratorij zmožen vnesti revolucionarno spremembo v izkušnje obiskovalcev, vključuje tudi oglaševanje. Dan Riess, vodje naprednega oglaševanja in blagovnih znamk pri WarnerMedia Ad Sales, je dejal: "Pripovedovanje zgodb imamo v DNK-ju naše družbe, in del te izkušnje je način, kako uporabniki uživajo v vsebinah, kar vključuje tudi oglaševanje. Laboratorij je ključen del našega testiranja in učenja o novih izkušnjah v oglaševanju, ki ga bomo lansirali na tržišče."

WarnerMedia Innovation Lab bo podprt s povratnimi informacijami uporabnikov in s tehnologijo, ki jo bo zagotovila družba Xandr, ki se znotraj skupine AT&T ukvarja z naprednim oglaševanjem in analitiko in ki testira in razvija nove oglaševalske prijeme, s katerimi postanejo sporočila naših blagovnih znamk bolj zanimiva in privlačna za potrošnike. Ta močna kombinacija bo poskrbela za inovativne izkušnje potrošnikov in za podjetniški duh prek celotnega portfelja blagovnih znamk družbe WarnerMedia.

"Xandr nenehno išče nove inovativne načine, s katerimi bo pomagal tržnikom in ustvaril boljše izkušnje gledanja za potrošnike," je dejal Kirk McDonald, vodja marketinga v družbi Xandr. "V sodelovanju z našimi kolegi pri AT&T Communications in WarnerMedia imamo enkratno priložnost, da razvijemo nove inovativne načine oglaševanja, ki pritegnejo potrošnike in zagotovijo celovite povratne informacije tržnikom in blagovnim znamkam. WarnerMedia Innovation Lab bo pospešil sprejem novih oglaševalskih formatov in zagotovil okolje, v katerem bomo lahko predstavili sadove našega sodelovanja."

Laboratorij bo ustvaril novo ravnovesje v odnosu med oglaševanjem, tehnologijo in vsebinami, tako bo napredek pri oglaševanju tržnikom omogočil, da vidijo, kako se na njihova sporočila odzovejo gledalci. Inovacije bodo vključevale uporabo mešane in virtualne resničnosti (MR/VR), uporabo tehnologije 5G, ki pospešuje nove oglaševalske prijeme, in boljše izkušnje z uporabniškim vmesnikom, s čimer bo oglaševanje pridobilo na veljavi.

Arhitekturni studio Design Republic je bil izbran za oblikovanje prostora Laboratorija v New Yorku, dela pa naj bi se začela poleti. Design Republic je nagrajeno arhitekturno podjetje, specializirano za poslovne delovne prostore, trgovine in medijsko tehnologijo. Izbrano je bilo, ker je njihova kultura skladna s kulturo družbe WarnerMedia ter zaradi inovativnih pristopov in konceptov oblikovanja, kar je dokazalo pri projektih za stranke, kot so Nasdaq, Bvlgari in Bleacher Report, ki je del naše družbe WarnerMedia.

"Design Republic je navdušen, da lahko ponovno sodeluje z družbo WarnerMedia," je dejala Inga Kruliene, imetnica certifikata LEED in soustanoviteljica Design Republic. "Z navdušenjem začenjamo popotovanje razvoja zgodbe v Innovation Lab in pomagamo zagnati to resnično vseobsegajočo izkušnjo."

Za več informacij obiščite www.warnermediagroup.com.

O WarnerMedia

WarnerMedia je vodilna medijska družba in družba za zabavne vsebine, ki na svetovnem tržišču prek svojih blagovnih znamk, kot so HBO, Warner Bros., TNT, TBS, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, truTV in drugih, ustvarja in distribuira premium in popularne vsebine različnih talentiranih piscev zgodb in novinarjev.

WarnerMedia je del skupine AT&T Inc. (NYSE:T).


Za ogled originalne verzije na businesswire.com obiščite: https://www.businesswire.com/news/home/20190617005252/en/


Kontakt


Ashok Sinha
Ashok.Sinha@turner.com
212-275-5447

Lisa Marzullo
Lisa.marzullo@turner.com
212-275-6190



Vir: WarnerMedia


Večpredstavnost


Video

WarnerMedia Innovation Lab nadaljuje pohod na tehnologije prihodnosti z več pomembnimi napovedmi

Foto

WarnerMedia Innovation Lab nadaljuje pohod na tehnologije prihodnosti z več pomembnimi napovedmi

(Foto: Business Wire)

Video

WarnerMedia Innovation Lab nadaljuje pohod na tehnologije prihodnosti z več pomembnimi napovedmi

Foto

WarnerMedia Innovation Lab nadaljuje pohod na tehnologije prihodnosti z več pomembnimi napovedmi

(Foto: Business Wire)