O-STA

Globalni zagon S BLOCK-a v Singapurju 22. junija

BERN, Švica--(BUSINESS WIRE)-- Svetovno znana tehnološka konferenca 2019 WBF Singapore Technology Conference je 22. junija 2019 potekala v hotelu Marina Bay Sands. S BLOCK, so-gostitelj konference, se je predstavil in prvič napovedal, da je njegova misija "sprostiti vaša digitalna sredstva". Na konferenci so se zbrali številni elitni predstavniki industrije ter navdušenci nad tehnologijo blockchain z vsega sveta, vključno z več kot 500 veterani industrije iz več kot 30 držav, kot so Švica, Nemčija, Francija, Rusija, Japonska, Koreja, Brazilija, Avstralija, Argentina in Kanada. Strokovnjaki so izčrpno predstavili svoje poglede na industrijo v svetovnem merilu. Konferenca pritegne pozornost celotne svetovne industrije blockchaina.

S BLOCK z začetkom v Singapurju

22. junija zjutraj je bil Ivan - predsednik svetovne fundacije S BLOCK Global Foundation, povabljen, da ima osrednji govor za naslovom Naslednja generacija digitalnih denarnic za kriptovalute. Na konferenci je bil S BLOCK uradno zagnan v več kot 30 državah sveta in je odprl vrata globalni prihodnosti brez meja. S BLOCK je v okviru dogodka prav tako sklenil dogovor o strateškem partnerstvu z DUSD-jem in WBFex-om, ki bo pospešil razvoj S BLOCK-a.

Zvečer 22. junija je S BLOCK ekskluzivno sponzoriral zabavo po konferenci z naslovom Noč bogastva. Pomembneži iz industrije so se zbrali, da bi izmenjali mnenja in poglede na posel in predstavili svoja stališča o novem trendu razvoja industrije v tem letu.

S BLOCK-ovo globalno potovanje

Vrhunec konference WBF World Tour Singapore Technology Conference je bila udeležba Paula Brodyja - direktorja za tehnologijo blockchain v Ernst & Young, Franklyna Richardsa - soustanovitelja LiteCoina, Dr. Daniela Diemersa - PwC Strategy & Partner, Toma Mennerja - EMEA in mnogih drugih predstavnikov industrije, ki so se osredotočili na "regulatorne tehnološke prakse" in digitalno prihodnost, da bi predstavili trende na področju blockchaina v obdobju 2.0. Dva dneva srečanj, na katerih se je zbralo več kot 4000 strokovnjakov iz industrije, več kot 500 medijskih partnerjev in več kot 100 govorcev, sta bila zagotovo prijetna in dogodek bo dobro sprejet med uporabniki blockchaina in navdušenci nad to tehnologijo.

Z namenom da bi izboljšal ureditev poslovnega okolja in povečal konkurenčnost izdelkov, bo S BLOCK še naprej razvijal digitalno finančno poslovanje v svetu ter v končni fazi oblikoval celostno globalno digitalno finančno poslovno okolje. S BLOCK bo postopoma stremel k uresničitvi svoje misije, da bi "osvobodil sredstva" in se razširil v globalnem smislu ter tako ustvarjal boljšo prihodnost.


Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190624005372/en/

Kontakti:

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com

Vir: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD