O-STA

CyrusOne položil temeljni kamen za tretji podatkovni center v Frankfurtu

DALLAS - (BUSINESS WIRE) - CyrusOne Inc. (NASDAQ: CONE), vodilni globalni sklad za nepremičninska vlaganja, je sporočil, da je položil temeljni kamen za prvo fazo novega podatkovnega centra v Frankfurtu v Nemčiji.

Gre za tretji center družbe CyrusOne v frankfurtski soseski Sossenheim, ki bo ponudnikom storitev v oblaku, vzpostavljavcem sistemov in večnacionalnim korporacijam nudil prilagojene, varne in vzdržljive rešitve podatkovnih centrov v pomembni poslovni coni.

Center, ki naj bi bil zgrajen v drugem četrtletju leta 2020, bosta sestavljali dve štirinadstropni stavbi, kjer bo na 11.500 kvadratnih metrih prvovrstnih tehničnih površin na voljo 22 MW moči za informacijske tehnologije. Indirektne adiabatne klimatske naprave v vsakem prostoru s podatki bodo zagotavljaje izjemno energetsko učinkovitost.

"Zaradi svoje ekonomske moči in bližine enega najpomembnejših evropskih finančnih središč je Frankfurt za družbo CyrusOne ena najhitreje rastočih in strateško najpomembnejših lokacij," je dejal Tesh Durvasula, predsednik družbe CyrusOne, zadolžen za Evropo. "To je pomembno za naš tretji center v Frankfurtu in pričakujem, da ga bomo uspešno oddali v najem še preden bodo naslednje leto končana vsa gradbena dela."

"Povpraševanje, ki ga imajo v Evropi ameriški tehnološki velikani, je ogromno in še vedno hitro narašča. Tako je naša ambicija, da tudi s širitvijo naših zmogljivosti v Dublinu, Amsterdamu in Londonu postanemo edini ponudnik podatkovnih centrov za tehnološke velikane v Evropi. Pričakujem, da bo naš posel v Evropi rasel in v dveh letih dosegel okrog 20% vseh prihodkov družbe CyrusOne."

Hiter potek gradnje tretjega podatkovnega centra v Frankfurtu je možen, ker ima družbe CyrusOne veliko izkušenj z gradnjo več kot 45 podatkovnih centrov po svetu. Center bo montažna gradnja, pri tem pa bo CyrusOne tesno sodeloval s cenjenimi partnerji, vključno z družbama Mercury in Klein Architekten.

Načela "varnega pristana"

Sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti glede pričakovanih izidov in prihodnjih dogodkov, ki sodijo pod določila t.i. "varnega pristana", kot jih določa ameriški zakon o zasebnih tožbah glede varnostnih papirjev iz leta 1995. Z izjemo izjav, ki se nanašajo na zgodovinska dejstva, je treba vse izjave v tem sporočilu za javnost razumeti kot izjave o prihodnosti, vključno, in brez izjeme, z izjavami o načrtih, ciljih, pričakovanjih in namerah družbe CyrusOne, kot tudi vse izjave, ki se nanašajo na predpostavke, ki izhajajo iz povedanega. Te izjave temeljijo na trenutnih pričakovanjih, ocenah, napovedih in projekcijah o industrijah in trgih, kjer delujemo mi in naše stranke, in na trenutnih prepričanjih, mnenjih in predpostavkah našega poslovodstva. Tovrstne izjave o prihodnosti lahko prepoznamo po besedah, kot so "pričakuje", "predvideva", "napoveduje", "projicira", "namerava", "načrtuje", "verjame", "meni", "ocenjuje", "nadaljuje", "si prizadeva", "teži k", "lahko", "bo", "bi moral", "bi lahko", ali zanikanih oz. kakršnih koli drugih oblikah tovrstnih izrazov ter podobnih izrazov. Poleg tega so izjave o prihodnosti tudi vse izjave, ki se nanašajo na projekcije naših prihodnjih finančnih ali poslovnih izidov, na pričakovano rast in trende v industrijah, poslih ali trgih, kjer delujemo mi in naše stranke, ali kakšni drugi opisi prihodnjih dogodkov ali okoliščin. Bralce bi radi posvarili, da izjave o prihodnosti temeljijo na trenutnih pričakovanjih in predpostavkah poslovodstva, nanje pa vpliva veliko dejavnikov, kot so tveganja in negotovosti, zaradi katerih bi se lahko naši izidi bistveno razlikovali, tudi v negativnem smislu, od pričakovanih ali nakazanih v kakšni izjavi o prihodnosti. Dejavniki, ki bi lahko povzročili takšno razliko ali k njej prispeval, so, vendar ne le, zmožnost družbe, da uspešno zgradi tretji podatkovni center v Frankfurtu ter izpelje in integrira svoje druge širitve in razvoj v Evropi. Več informacij o dejavnikih, tveganjih in negotovostih, ki bi lahko povzročile takšne razlike ali k njim prispevale, lahko dobite v naših poročilih, ki smo jih oddali Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), ter v razdelkih "Dejavniki tveganja" in "Razprava in analiza poslovodstva" v našem letnem poročilu na obrazcu 10-K in v naših nadaljnjih poročilih na obrazcu 10-Q in v drugih poročilih komisiji. Katerakoli izjava o prihodnosti v tem sporočilu za javnost se nanaša le na datum objave istega sporočila za javnost. Ne obvezujemo se posodobiti ali popraviti katerekoli izjave o prihodnosti z novimi informacijami, spremembo okoliščin, novimi dogodki ali s čim drugim, razen ko to zahteva zakon.

O CyrusOne

CyrusOne (NASDAQ: CONE) je hitro rastoč sklad za nepremičninska vlaganja (REIT), ki je specializiran za zelo zanesljive omrežno nevtralne podatkovne centre za velike organizacije. Podjetje zagotavlja centre za vitalne podatkovne baze, ki ščitijo in zagotavljajo nenehno delovanje infrastrukture informacijske tehnologije za približno tisoč strank, med katerimi je tudi več kot 210 družb s seznama Fortune 1000, ki ga sestavlja ameriška poslovna revija Fortune.

CyrusOne se lahko pohvali z doseganjem in preseganjem silovitih zahtev po hitrem dostopu trga, ki jih imajo veliki ponudniki storitev v oblaku kot tudi zahtev po širjenju infrastrukture informacijske tehnologije, pri čemer zagotavlja prožnost, zanesljivost, varnost in povezljivost, ki spodbujajo rast poslovanja. Strankam nudi prilagojeno platformo in je zavezan popolni transparentnosti komuniciranja, upravljanja in zagotavljanja storitev v vseh več kot 45 podatkovnih centrih po svetu. Več informacij o CyrusOne lahko najdete na spletni strani www.CyrusOne.com.

Za ogled originalne različice sporočila na businesswire.com obiščite spletno stran https://www.businesswire.com/news/home/20190702005470/en/

Kontakt
Allison+Partners
Martina Muller / Sophie Koenigsberger
CyrusOneGermany@allisonpr.com
Telefon: + 49 (0)89 388 892 014

Vir: CyrusOne Inc.