O-STA

Zeleni čaji ITO EN Oi Ocha kmalu na voljo v Walmartu

Dva okusa v prodajo po vsej državi oktobra

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- ITO EN (Severna Amerika) INC., vodilni ponudnik zelenega čaja in inovator na področju zdravih pijač v svetu, je danes sporočil, da bo njihova znamka zelenega čajnega napitka Oi Ocha kmalu na voljo na prodajnih policah Walmarta po vsej državi. Oktobra 2019 je predviden začetek prodaje dveh nesladkanih okusov - ITO ENov premium Oi Ocha zeleni čaj, ki je najbolj prodajana znamka na Japonskem, in Jasmine Green Tea, priljubljeni zeleni čaj, ki je poparjen s cvetovi jasmina. Nagrajena čaja sta znana po svojem naravno prijetnem okusu in čistosti pookusa, pripravljena sta z ITO Enovo zaščiteno metodo poparka celih lističev čaja brez umetnih dodatkov, okusov ali barvil, praškov ali koncentratov. Pristni in osvežujoči čaji imajo certifikat, da pri njihovi uporabi ni bilo uporabljenih gensko spremenjenih organizmov, in vsebujejo naravo prisotne čajne antioksidante katehine, naravni vitamin C (askorbinska kislina) in so brez kalorij. Vsi so pakirani v priročnih pollitrskih PET plastenkah, ki jih je mogoče reciklirati.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo je na voljo tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005425/en/

 ITO EN Oi Ocha and Jasmine Green Tea. (Photo: Business Wire)

"V času, ko vse večje število potrošnikov išče pristne in zdrave pijače, smo navdušeni, da lahko širimo čajnih izdelkov Ito Ena v Walmartove trgovine po vsej državi," je dejal generalni direktor podjetja ITO EN (Severna Amerika) INC. Jim Hoagland. "Walmart se odziva na vse večje zanimanje potrošnikov za kakovostne, avtentične in zdrave izdelke, zato smo prepričani, da se bodo naši tradicionalni nesladkani zeleni čaji dobro ujeli z Walmartom in njegovimi kupci."

Znamka Oi Ocha beleži skokovito rast na ameriškem trgu, kjer povpraševanje potrošnikov po pristnih in bolj zdravih napitkih še naprej raste na vseh nišnih in standardnih trgih ter kanalih storitev s hrano. Partnerstvo z Walmartom ne le širi poznavanje in distribucijo ITO Enovih znamk, ampak bo vsakodnevnim potrošnikom omogočila dostop do pijač, ki so ugodne za dobro počutje. Ob tem, ko je zeleni čaj vse bolj priljubljen zaradi blagodejnih učinkov na zdravje in ko potrošniki iščejo pijače brez sladkorja, so nesladkani čaji Oi Ocha idealni, da postanejo del vsakodnevnega življenja.

ITO EN je še posebej znan po svoji zavezanosti znanju o čajih in sonaravnih praksah, ki odlikujejo vse njegove nagrajene znamke. Družba je z več kot 50-letnim znanjem s področja čaja zavezana pristnosti in ohranjanju svoje kulture, ob tem ko ustvarja inovacije za svetovno industrijo čajev in pijač. ITO EN je ponosen, da se uvršča na 18. mesto na lestvici 50 podjetij ameriške revije FORTUNE, ki so s svojo strategijo dobička in poslovanjem naredila pomemben družbeni ali okoljski prispevek. Družba je prav tako prejela nagrado na področju trajnosti za svoj program reciklaže uporabljenih čajnih listov, s katerim ustvarja inovativne izdelke iz ekološko prijazne sintetične smole iz uporabljenih čajnih listov. Za več informacij o podjetju ITO EN in njegovih izdelkih prosim obiščite www.itoen.com.

O podjetju ITO EN:

ITO EN (Severna Amerika) INC., podružnica družbe ITO EN (Japonska) LTD., je inovativen vodilni proizvajalec pijač, ki je zavezan ustvarjanju avtentičnih izdelkov, ki utelešajo pet načel družbe: naravno, zdravo, varno, lepo oblikovano in okusno. ITO EN je z več kot 50-letnim znanjem o čaju na Japonskem predan pristnosti in ohranjanju svoje kulture, ob tem ko ustvarja globalne inovacije, zaradi česar je znan kot vodilni japonski dobavitelj čaja z nagrajenimi znamkami, med drugim TEAS' TEA Organic®, Oi Ocha®, ITO EN Shots® in matcha LOVE®. ITO EN je globoko predan k prispevanju družbi in okolju, kar se odraža v partnerstvih z regionalnimi pridelovalci in vladami, ki spodbujajo lokalna gospodarstva, razvijajo trajnostne oblike dobave in gojijo novo generacijo pridelave čaja. Več o podjetju ITO EN je na voljo na www.itoen.com. 'Všečkajte' nas na Facebooku ali nam sledite na Twitterju in Instagramu.

Originalno verzijo sporočila si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005425/en/

Kontakti

Rona Tison
ITO EN (North America) INC.
rtison@itoen.com
T. 707-327-6413